Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπήκαν οι μπουλτζόζες στο Σέλι - Έγινε διακοπη υδροδότησης

Διακοπή υδροδότησης σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου στο Σελι. Αιτία ήταν η σημαντική βλάβη που υπάρχει λόγω παλαιότητας του δικτύου στο κέντρο του χωριού, η οποία προκάλεσε μεγάλη διαρροή σε συνδυασμό με τις πρόσφατες παγωνιές και τις διακοπές το βράδυ. Τα αρμόδια συνεργεία βρέθηκαν απο το πρωί στην περιοχή και έκαναν προσπάθειες για να αποκαταστήσουν την βλάβη.


Όπως αναφέρει ο Γιώργος Φαρσαρώτος, αυτές οι βλάβες λόγω παλαιότητας του δικτύου και την χαμηλή στάθμη με απώλειες στην δεξαμενή στο Αρσούμπασι είναι που οδηγούν την ΔΕΥΑΒ στην καθημερινή διακοπή υδροδότησης στο Σέλι απο το βράδυ μέχρι το ξημέρωμα. Με τις χειμωνιάτικες βέβαια παγωνιές πρέπει να μπει ένα τέλος στις καθημερινές διακοπές ειδάλλως θα παγώσει το δίκτυο σε όλο το Σέλι.


Επίσης συμφωνα με ενημέρωση της ΔΕΔΔΗΕ αύριο θα υπάρξει διακοπή ηλεκτροδότησης στο Σέλι και στο Χιονοδρομικό απο 8:00 το πρωί μέχρι 2:30 το μεσημέρι λογω εργασιών στο δίκτυο του Σελίου.


Αυτοψια για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Σέλι ενόψει του χειμώνα (πάρκινγκ, παράνομη στάθμευση, διαγράμμιση οδικού δικτύου) πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο της Τροχαίας, με επικεφαλής τον Διοικητή κ. Θωμά Νιώπα. Να σημειωθεί πως στην κεντρική Πλατεία, ο Δήμος Βέροιας έχει φέρει σακιά με αλάτι για τους κατοίκους.

5 σχόλια:

  1. Επιτέλους παιδιά αποφασίσατε να γκρεμίσετε το Σέλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Ο οργασμός έργων συνεχίζεται. Μόνο ο βαρύς χιονιάς είναι το εμπόδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα απεραντο εργοτάξιο.....Μονο να γινει κατι με το νερο που φευγει απο την δεξαμενή στο χιονοδρομικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια ζωή πρόβλημα το νερό στο Σέλι...τώρα θα το λύσει ο Φαρσαρωτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Σέλι απέκτησε βιολογικό καθαρισμό εδώ και χρόνια , χωρίς να είχε δίκτυα αποχέτευσης , προχωρημένα πράματα , καλό μήνα !

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ