Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην τελική ευθεία οι εργασίες στην «Ευχούπολη» - Δείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Η μαγεία των εορτών φέρνει το Χριστουγεννιάτικο χωριό της Βέροιας, που βρίσκεται στην τελική ευθεία προετοιμασιών για το μεγαλύτερο γεγονός της περιόδου. Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, η «Ευχούπολη» ανοίγει τις πύλες της, με εντυπωσιακά εγκαίνια και μια μεγάλη συναυλία που θα προσφέρει μοναδικές στιγμές διασκέδασης με τους «KINGS», καθώς και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Και φέτος το πρόγραμμα εκδηλώσεων θα είναι πλούσιο, περιλαμβανομένων καθημερινών παιχνιδιών απασχόλησης για τους μικρούς φίλους. Ένα μεγάλο λούνα πάρκ περιμένει τους επισκέπτες με πολλά παιχνίδια και εκπλήξεις, δημιουργώντας τον απόλυτο χειμερινό προορισμό για όλη την κεντρική Μακεδονία.


Το Χριστουγεννιάτικο χωριό υπόσχεται να γεμίσει τις καρδιές μας με χαρά και ευτυχία, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης και αγορών. Είναι η ιδανική ευκαιρία για όλη την οικογένεια να απολαύσει τον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων και να δημιουργήσει αξέχαστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Μην χάσετε αυτό το ξεχωριστό γεγονός που θα φέρει την εορταστική μαγεία στην καρδιά της Βέροιας και μην λησμονήσετε να επισκεφθείτε τον Άγιο Βασίλη και να του δώσετε το γράμμα σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ