Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Tόλκας: «Να μην γίνουμε reality στον ΣΥΡΙΖΑ»

Την αισιοδοξία του πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. εξέφρασε ο Άγγελος Τόλκας. Ο πρώην Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής σε ομιλία του στο Δημαρχείο Βέροιας που διοργανώθηκε από την Νομαρχιακή Επιτροπή για το φορολογικό (δείτε εδώ), ανέφερε μεταξύ άλλων πως μετά τις αποχωρήσεις από την ομάδα Αχτσιόγλου, ξεκινάει μια νέα περίοδος για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του:

«Είμαι αισιόδοξος. Παρακολουθώ με προσοχή και συντάσσομαι με τα πολλά στελέχη του κόμματος, του σημερινού κόμματος, που αναλαμβάνουν την ευθύνη να προχωρήσουμε σε μια νέα πολιτική αφήγηση, να μην γίνουμε reality, να ακολουθήσουμε με συνέπεια την κοινοβουλευτική και πολιτική παράδοση της δημοκρατικής παράταξης, να αποτελέσουμε τον πόλο πολιτικής αξιοπιστίας, να επανιδρύσουμε τη νέα προοδευτική ταυτότητα, για μια αριστερά σύγχρονη και κοντά στις ανάγκες όχι μόνο των αδύναμων αλλά για την προκοπή της χώρας. Για την επόμενη αισιόδοξη ημέρα της Ελλάδας και όχι την αγωνία της επόμενης ημέρας των εαυτών μας. Με την ελπίδα, λοιπόν, με την αισιοδοξία, με την ανάγκη για δουλειά και μεγάλη προσπάθεια».

8 σχόλια:

  1. Στις ευρωεκλογες Αγγελε, ο λαος (και της Νότιας Μακεδονίας ) θα σφραγίσει, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ανθρώπους του.

    Με τι μούτρα θα ξαναπάρετε την στράτα, για τις τοπικές του ΠΑΣΟΚ να δω . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε τι η κακια για την Β και Ν Μακεδονια....να δεχτω οτι ισως εκανε λαθος ο ΣΥΡΙΖΑ....Ολοι αυτοι οι λαλιστατοι που δεν θα δεχοταν την συμβαση, θα εβαζαν ΒΕΤΟ, θα εφταναν σε δικαστηρια της Ευρωπης και τοσες αλλες μπουρδες για να παρουν την ψηφο μας...ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ, ΤΙ
      ΚΑΝΟΥΝ;;;; θα απαντησετε, θα διαμαρτυρηθειτε, θα κατακλυσετε τις πλατειες....η το εργο και ο σκοπος επιτευχθηκε;;;;

      Διαγραφή
    2. Προτιμώ να πουλήσω την ψυχή μου στο διάβολο. Αλλά στο ΠΑΣΟΚ με τίποτα. Είναι η παράταξη που κατέστρεψε τον τόπο. Ασυγχώρητο.

      Διαγραφή
  2. Τσίρκο στην κυριολεξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άγγελε ξεπεράστε τα ριάλιτι προ πολλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε όλη την ζωή σου θα είσαι πρωην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ποιο επεισόδιο ειπώθηκε αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και να θέλετε να σοβαρευτείτε δεν μπορείτε πια ….. ήσασταν πάντα ένα τσίρκο ….. κάποιοι ισως οι περισσότεροι από τους εναπομείναντες περιμένετε να παρέμβει ο Αλ6ς ….. ακόμη δεν έχετε καταλάβει πως ότι σας συμβαίνει είναι μαγειρεμένο από το Αλ6 κατά την διάρκεια τού καλοκαιριού στις ΗΠΑ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ