Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαλουχίδης: «Η πόρτα για τη Βέροια θα είναι πάντα ανοιχτή»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο ζωνταντός θρύλος του Βεροιώτικου (και όχι μόνο) ποδοσφαίρου, Γιώτης Τσαλουχίδης, “Στο… Μαντρί” του sportsfan.gr.

Ήταν με διαφορά η μεγαλύτερη συνέντευξη που έγινε στις φετινές εκπομπές του Μανώλη Πεχλιβανίδη και του Παναγιώτη Παντσερίδη.

Ο Γιώτης Τσαλουχίδης θα μπορούσε να μιλάει για ώρες, ωστόσο αυτή τη φορά αρκεστήκαμε αναγκαστικά στο μισάωρο. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ θυμήθηκε το παρελθόν, αναφέρθηκε εκτενώς στο παρόν και μίλησε για το μέλλον της Βέροιας.

Μίλησε για τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του, για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, για την Εθνική Ελλάδας, για τα μπαράζ με τη Super League 2, για την περσινή, αλλά και την φετινή χρονιά της Βέροιας, ενώ έταξε και ένα σπουδαίο δώρο.

3 σχόλια:

  1. ....."ενώ έταξε και ένα σπουδαίο δώρο" , να τα αφήσει αυτά τα δώρα και να δώσει αυτά που πρέπει στους φίλους ....Θεόδωρος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσενα να συμβουλευτουν για τις μεταγραφες του Ιανουαριου δηλαδη αυτο μας λες; σα περα ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ρε τραχανά , γνωρίζεις πολύ καλά τον ντεμέκ θρύλο και απαντάς μάγκικα καλόπαιδο κασέλ .....

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ