Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Όλα σε μια στάση» στο Νοσοκομείο Βέροιας

Συνεχίζεται ο εκσυγχρονισμός με την υπογραφή του Ηλία Πλιόγκα

Εγκαινιάστηκε πριν από λίγες ημέρες οι νέες εγκαταστάσεις υποδοχής ληπτών υπηρεσιών υγείας. Κοινώς: «Όλα σε μία στάση - All in one stop». Μ' αυτόν τον τρόπο απλοποιείται και επιταχύνονται όλες οι διαδικασίες για την άμεση και ταχύτατη εξυπηρέτηση των πολιτών, ασθενών και εξεταζόμενων. Χωρίς ταλαιπωρία. Χωρίς τα χρονοβόρα «πήγαινε - έλα» από υπάλληλο σε υπάλληλο.

Με λίγα λόγια το Γραφείο Κίνησης, η Νοσήλεια, η Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων και το Γραφείο Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας, βρίσκονται όλα στο ίδιο σημείο.

Μαζί με τον πλήρη Ηλεκτρονικό Φάκελλο Ασθενούς, τώρα όλοι οι πολίτες θα λαμβάνουν σε sms και σε προσωπικό mail επιβεβαιώσεις ραντεβού, γνωματεύσεις, εργαστηριακές εξετάσεις κτλ.

Κι όλα αυτά με την υπογραφή του Ηλία Πλιόγκα, του πιο δραστήριου διοικητή που έχει περάσει από το Νοσοκομείο Ημαθίας τα τελευταία 30 χρόνια!

11 σχόλια:

  1. Δεν τον ξερω προσωπικα τον διοικητη αλλα με ολα αυτα που βλεπω και διαβαζω καθημερινα το Νοσοκομειο μας το πηγε τρενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν εχω λόγια για τους γιατρούς στα Επείγοντα. Πήγαμε αρχές της εβδομάδας με τη μητέρα μου. Άμεση ανταπόκριση και πολλοί ανρθώπινοι. Μείναμε στη βραχίας και εκει όλα καθαρά και καινούρια. Μπράβο σε όλους. Είχα να παω στο νοσοκομείο πολλα χρόνια και δεν πίστευα στα ματια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΟΥΝ ΑΘΟΡΥΒΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να προσθέσω και τη δική μου ..μαρτυρία.Το καλοκαίρι χρειάστηκε να επισκεφτώ τα Επείγοντα λόγω προβλήματος της συζύγου μου.Φύγαμε μετά 2ωρο πλήρως ευχαριστημένοι από την εν γένει συμπεριφορά,πρόθυμη εξυπηρέτηση,ενημερωμένοι με κάθε λεπτομέρεια και με θεραπευτική αγωγή για τη συνέχεια.Ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια σε όλους και με συγγνώμη για την καθυστερημένη αναγνώριση βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια σε όλους και φυσικά προσωπικά στον κ. Πλιογκα. Την προσοχή του όμως σε κάποιους παλιούς του κομματικού του χώρου που τον εκθέτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ημαθία έχει πολύ καλά νοσοκομεία αλλά οι διοικητές είναι Πελλαιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είναι όλα τέλεια αλλά έχει γίνει φοβερή μεταμόρφωση στο νοσοκομείο μας κι αυτό πιστώνεται στη διοίκηση Πλιογκα που πάρα τον εσωτερικό εσωκομματικο βρώμικο πόλεμο που δέχθηκε άντεξε και κατάφερε πράγματα σημαντικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παρακολουθώ την κατάσταση του νοσοκομείου απο το 2008. Οι περισσότερες διοικήσεις ήταν απαράδεκτες το προσωπικό αγενέστατο η περίθαλψη άθλια κτλ. Για την συγκεκριμένη διοίκηση στα τελευταία χρόνια αν και ο Πλιόγκας προέρχεται απο την ΝΔ πράγμα που δεν με ενδιαφέρει καθόλου μα καθόλου έχω να πω τα καλύτερα σε πάρα πολλόυς τομείς. Δεν με ενδιαφέρει ο τρόπος που το πέτυχε ούτε τα πρόσωπα που το κατάφεραν αυτό, αυτό που με ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα και είναι πολύ καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εντάξει να τα λέμε ως εχουν χωρίς υπερβολές. Πράγματι στο νοσοκομείο μας εγινε εξαιρετική δουλειά και μάλιστα μέσα στην πανδημία οταν όλα σταματησαν να λειτουργούν.Ναι εκανε δουλεια ο διοικητής που απο οτι μου λενε διακρινεται για την εργατικοτητα και την επιμονη του. Ομως. Ομως πρεπει να γινουν πολλα ακομη βηματα. Στο τελος μόνο ενα νοσοκομειο θα μεινει στην Ημαθια κι αυτό πρεπει να ναι αρτιο και χωρις ελλειψεις σε ειδικοτητες γιατρων . Σε καθε περιπτωση το αναγνωριζουν ολοι πως το νοσοκομείο Βέροιας εχει αλλαξει .Προς το καλύτερο. Οταν τα γυρω επαρχιακα αργοπεθαινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ