Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με πολλά χαμόγελα οι εκλογές στη Φιλόπτωχο

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ στη Φιλόπτωχο Κυριών Βέροιας. Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν από καρδιάς όλες τις συνδρομήτριες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά και τίμησαν την διαδικασία με την παρουσία τους.

«Ευχαριστούμε τις φίλες – μέλη του σωματείου μας, κ. Κούτσιανου Μαρία και κ. Βούκα Μαρία, που ανέλαβαν το ρόλο της εφορευτικής επιτροπής.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά το διορισμένο από το Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας δικαστικό αντιπρόσωπο κ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη, για την άψογη διεκπεραίωση των εκλογών αλλά και την προσφορά της αμοιβής του για την ενίσχυση του ταμείου μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

2 σχόλια:

  1. Γιατί δεν λέτε το είναι , τι σκοπό έχει κλπ. ....όταν βλέπουμε φτωχούς να ζητιανεύουν και να παρακαλούν που είναι αυτοί , στις καφετερίες , δώστε λύσεις να σας πιστέψουμε και έλεγχο αυτούς που στηρίζετε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ