Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπήκαν οι μπουλντόζες στο Σέλι

Ξεκίνησαν οι εργασίες της Αντιδημαρχιας Τεχνικών του Δήμου Βέροιας, που έχουν ως σκοπό την διαχείριση των ομβρίων υδάτων που κατηφορίζουν στην πλατεία, με αποτέλεσμα να πλημμυρίζει πολύ συχνά το κέντρο του Σελίου, ιδιαίτερα μετά απο έντονες νεροποντές.


Όπως αναφέρει ο Γιώργος Φαρσαρώτος, ο εργολάβος δημιουργεί ήδη τις τομές στους κεντρικούς δρόμους που κατηφορίζουν από διάφορες κατευθύνσεις στην πλατεία για την τοποθέτηση βαρέως τύπου σχαροφρεάτιων που θα απορροφούν μεγάλο όγκο ομβρίων υδάτων. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, το έργο θα περατωθεί σε 2-3 εβδομάδες.


Ήταν ένα πρόβλημα που ταλάνιζε το Σέλι, εδώ και πολλά χρόνια, δημουργώντας έντονα πλημμυρικά φαινόμενα στο κέντρο, όπου κατέληγαν τα νερά, καθώς και στις παρακείμενες οικίες και επιχειρήσεις.

8 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΒΛΑΧΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και των αρβανιτοβλαχων.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ.....ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ.....

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα σας , καλοπροαίρετοι ομιλητές..... βλάχοι του Καυκάσου , ντροπή σας !

      Διαγραφή
  2. Τι γίνεται εκεί στο Σέλι? Οργασμός έργων. Με τα υπόλοιπα χωριά του κάμπου δεν κουνιέται φύλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτα το Σελι και μετά οι άλλοι γατάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα έργα θα γίνονται με σειρα έτος ιδρύσεως οπότε ξεκινάμε από το ΣΕΛΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σοβαρα ;; τοτε το ξηρολιβαδο γιατι δεν εχει ουτε ενα εργο εδω και 20 χρονια με εναν δρομο οριακα ουγκάντας που κατα τυχη δεν θρηνει νεκρους ως τωρα;; περνεσε για εξυπνακιας με αυτα που λες για ετος ιδρυσεως;; γιατι μαλλον δεν ξες ουτε ιστορια και με βαση αυτο που λες θα προηγουταν το ξηρολιβαδο και η κουμαρια!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ