Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Black Friday» offers στο κατάστημα «Σιούτης Γούνα & Δέρμα»


Κάντε τις αγορές και μέσω του eshop sioutisleather.gr

Τα πρώτα κρύα έκαναν την εμφάνισή τους και τώρα είναι η ιδανική περίοδος να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας ένα υπέροχο δερμάτινο μπουφάν ή σακάκι. 

Ειδικά τώρα, που μαζί με τα πρώτα κρύα έφτασε και η «Black Friday», επισκεφθείτε το κατάστημα «Σιούτης» και αποκτήστε ένα υπέροχο δερμάτινο ή γούνινο πανωφόρι, μια φίνα δερμάτινη τσάντα ή ξεχωριστά δερμάτινα ή γούνινα αξεσουάρ, σε black friday offers!


Στο κατάστημα «Σιούτης - Γούνα - Δέρμα», θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη: δερμάτινα, γούνες, μουτόν, δερμάτινες τσάντες, δερμάτινα πορτοφόλια, δερμάτινα γάντια, γούνινοι γιακάδες, δερμάτινες ζώνες, δερμάτινα καπέλα, γούνινες παντόφλες κτλ.

Οι νέες παραλαβές της γυναικείας και ανδρικής κολεξιόν για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2023-2024 σε κλασσικά και μοντέρνα πανωφόρια και αξεσουάρ βρίσκονται ήδη στο κατάστημα «Σιούτης», ενώ μπορείτε να τα ανακαλύψετε και από την άνεση του σπιτιού σας μέσω του του εύχρηστου e-shop.

Δείτε παρακάτω ένα δείγμα από την απίστευτα μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα και που θα καλύψει κάθε γούστο, περίσταση και μπάτζετ.

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας για να δείτε ακόμα περισσότερα σχέδια και την φθινοπωρινή/χειμερινή κολεξιόν και να απολαύσετε την άρτια εξυπηρέτηση που προσφέρει η εμπειρία 45 ετών του καταστήματος στον χώρο του δερμάτινου ρούχου και γουναρικού.

Καταστήματα «ΣΙΟΥΤΗΣ» θα βρείτε:
1. Κεντρικό Κατάστημα: Εδέσσης 6, Βέροια
τηλ. 23310 28830
2. Εργαστήριο: Σιάτιστα

E-shop: sioutisleather.gr
Βρείτε μας και στο facebook ΕΔΩ
Ακολουθήστε μας στο instagram: sioutis_leather_and_furs



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ