Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ασφαλτοστρώσεις και έργα συντήρησης στο οδικό δίκτυο της Ημαθίας

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας υλοποιεί ασφαλτοστρώσεις, έργα συντήρησης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου που βρίσκεται στην ευθύνη της.

Πιο συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο δημοτικό οδικό δίκτυο Κουλούρας - Μελίκης, με παρεμβάσεις σε τμήματα που υπέστησαν φθορές.


Επίσης ολοκληρώθηκαν παρεμβάσεις στα οδικά δίκτυα Χαρίεσσας – Κοπανού, Χαρίεσσας - Αγγελοχωρίου, Ζερβοχωρίου - Αγίου Γεωργίου και Αγίου Γεωργίου - Πατρίδας σε τμήματα που έχριζαν άμεσης φροντίδας με σκοπό πάντα την ασφάλεια στις μετακινήσεις και την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.


«Συνεχίζουμε, έχοντας όραμα, πρόγραμμα και γνωρίζοντας τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες της Ημαθίας, δίνοντας λύσεις με "μικρά" και μεγάλα έργα για τον τόπο μας» κατέληξε σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης.

3 σχόλια:

  1. Καλά όλα αυτά αλλά ας δουν κάποια στιγμή και τη γέφυρα στον Παλιό Πρόδρομο που έχει πέσει εδώ και πόσους μήνες και είχαν υποσχεθεί ότι θα γινόταν πριν τις βουλευτικές εκλογές. Ο κόσμος ούτε στα χωράφια του δεν μπορεί να πάει, εκτός του ότι έχει κοπεί και η σύνδεση με Κουλουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα την έκανε ο βουλευτής τη γέφυρα έτσι έλεγε. Μόνο λόγια και φώτο.

      Διαγραφή
  2. Στον παλιο δρομο απο καψοχωρι λουτρο επισκοπη κεφαλοχωρι? Ποτε θα μπει ασφαλτος? Εχουν γινει ζημιες στα αυτοκινητα και εχουν στραβωσει οι ζαντες απο καθε βαθουλωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ