Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Αρκοχώρι θέλει να γίνει το «Saint Moritz» της Ημαθίας

Σε μια πνοή εορταστικού πνεύματος, το Αρκοχώρι ετοιμάζεται να υποδεχθεί όχι μόνο την πρώτη γιορτή αγριογούρουνου και τις υπόλοιπες εορταστικές εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν, αλλά κυρίως τα Χριστούγεννα με ενθουσιασμό και χαρά. 

Ενώ οι προετοιμασίες για το επερχόμενο Σάββατο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, οι νέοι του χωριού, μαζί με τον πρόεδρο και τον πολιτιστικό σύλλογο, σχεδιάζουν την εντυπωσιακή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.


Το δέντρο που είναι ήδη τοποθετημένο στην κεντρική πλατεία του χωριού, γίνεται επίκεντρο όλων των προετοιμασιών, ενώ οι κάτοικοι ανυπομονούν για τη λάμψη που θα φωτίσει τις νύχτες τους. 

Με τις υπάρχουσες υποδομές (ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενώνες, εστιατόρια, ουζερί, καταστήματα και με την προσμονή του χιονιού), το Αρκοχώρι επιδιώκει, γιατί όχι, να γίνει το νέο «Saint Moritz» της Ημαθίας. Ένα ορεινό γραφικό χωριό του δήμου Νάουσας, που θα υποδέχεται χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά. 

Πάρτε μια γεύση πως είναι το Αρκοχώρι όταν χιονίζει:








11 σχόλια:

  1. Μιας και η βεροια είναι Ελβετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανέμορφο χωριό, με θέα που σου κόβει την ανάσα και κάθε γωνιά θέλεις να την αποθανατισεις, με πολύ φιλικούς και φιλόξενους ανθρώπους και με νόστιμο παραδοσιακό φαγητο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΤΗΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ SAINT MORITZ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ζήλια ρε φίλε, χαλάρωσε

      Διαγραφή
    2. Άστοχο το σχόλιο σου. Κάνεις πολύ λάθος!!

      Διαγραφή
    3. Εσύ δεν έχεις καθόλου λόγο να μιλάς. Καλά είσαι στο δικό σου χωριουδάκι.

      Διαγραφή
  4. Άιντε μετά το Αρκουδοχωρι να γίνει και το Τσορνοβο " Αspen Colorado"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχο χωριό με παραδοσιακά σοκάκια που σε φέρνουν σε άλλη εποχή ! Υπέροχο φαγητό με θέα το καταπράσινο δάσος και φιλόξενους ανθρώπους που σου ανοίγουν τα σπίτια τους για ένα λικέρ κράνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχο χωριό με καταπράσινο τοπίο και παραδοσιακό φαγητό με τοπικά προϊόντα που θα σε κάνει να επιστρέφεις ξανά και ξανά !!! Φιλόξενοι άνθρωποι που σου ανοίγουν τα σπίτια τους ! Τρομερό το έθιμοτα Χριστούγεννα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο στους Αρκουδοχωρίτες.... Τους θαυμάζω για την αγάπη για τον τόπο τους!! Όσες φορές έχουμε πάει μας φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ