Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποκλειστικό: Πασίγνωστος Βεροιώτης σκέφτεται να ανοίξει καφέ/μπαρ - Ποιος είναι;

Ετοιμάζει μεγάλο come back - Αν γίνει το deal, θα φέρει τα πάνω-κάτω στη νύχτα της Βέροιας

Ραγδαίες είναι οι οικονομικές εξελίξεις στην πόλη μας. Τι κι αν βρισκόμαστε στην μέση της σεζόν, με το βλέμμα όλων των επιχειρηματιών να εστιάζεται στις γιορτές των Χριστουγέννων, υπάρχει έντονη φημολογία για ανακατατάξεις και ανατροπές στη νυχτερινή διασκέδαση. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του veriotis.gr, το επόμενο χρονικό διάστημα, ένας πολύ γνωστός Βεροιώτης επιχειρηματίας, με πολλά... «ένσημα» σε μαγαζιά εστίασης, ετοιμάζεται για ένα δυναμικό come back!

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως δέχεται εισηγήσεις να δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο καφέ-μπαρ στο κέντρο της Βέροιας, παρόμοιο που δεν έχει ξαναδεί η περιοχή μας. Ένα πρότζεκτ... «Αμερικάνικο» που θα δημιουργηθεί για πρώτη φορά στη Βέροια. Η επένδυση θα κοστίσει πολλές χιλιάδες ευρώ!

Υπάρχουν δύο συγκεκριμένα σημεία που βολιδοσκοπούνται από τους στενούς συνεργάτες του και έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές με τους ιδιοκτήτες. Αν τελεσφορίσουν οι συζητήσεις, τότε θα πέσουν οι υπογραφές και θα γίνει το τεράστιο deal που θα φέρει τα πάνω-κάτω στην διασκέδαση Βέροιας.

32 σχόλια:

  1. Εεε σιγά αλλά 4 άτομα δεν άνοιξαν ακόμα όλοι οι βεροιωτες έχουν καφετέριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι αρκεί να κόβει αποδείξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά και να πουλάει σε χαμηλότερες τιμές , το ξεφτελίσανε 3,50 ευρώ ο φραπές και χωρίς απόδειξη ....η Βέροια με τις καφετέριες ....γεμάτες από τεμπέληδες και οι ξένοι δουλεύουν ! Το εμπορικό κέντρο έγινε κέντρο καφετεριών ....κατάλαβαν όλους του δρόμους και τα πεζοδρόμια ....κρίμα ο δήμαρχος Ανδρέας (1990-91) μίλησε για ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ κλπ. ......έλεος !

      Διαγραφή
    2. Το αν κάθονται , δεν τους πληρώσαμε τους καφέδες αν έχουν καλά κάνουν και πίνουν , και όσο για το αν δουλεύουν η ξένοι τους είδαμε δεν άφησαν επιδόματα όλα τα περνουν και το πέσουν αφεντικά σε ξένες περιουσίες, μας πρυξατε δουλεύουν η ξένοι και εμείς καθόμαστε, έτοιμα λεφτά από το κράτος Έλληνας δεν πήρε και φύγανε όλα τα παιδιά μας στο εξωτερικό, αλλά όλοι η ξένοι μέσα βάλανε την Ελλάδα.

      Διαγραφή
    3. Προς τον 5 Νοεμβρίου 2023 στις 9:01 μ.μ. .Φίλε όταν είσαι μαθητής ή φοιτητής ή άνεργος έχεις δουλέψει στα χωράφια , ελαιοχρωματιστής , υδραυλικός , σερβιτόρος , χαμάλης κλπ. , εάν όχι μη μιλάς , διότι αυτές τις δουλειές τις κάνουν οι ξένοι και ειδικά οι Αλβανοί , οι οποίοι έχουν γίνει νοικοκυραίοι........ η δικιά μας δούλεψε χωρίς να φύγουν εξωτερικό και σήμερα είμαστε πατεράδες σας , λυπάμαι .......Θεόδωρος !

      Διαγραφή
    4. Τι είπες;; κατάλαβες τι έγραψες;; το νόημα ήταν ότι υπάρχουν τεμπέληδες, Λοιπόν στα χωράφια πόσες ημέρες δουλεύει κάποιος, όταν σπουδάζει κάποιος ξέρουμε οι λαλιστατοι αν εργάζεται παράλληλα;;; και εάν δουλεύει δεν τον ονομάζουν αιώνιο φοιτητή;;; Λοιπονοι σκέψεις όλων πρέπει να μασωνται σαν μυρικαστικα και μετά να βγαίνει...Ας σοβαρευτουμε

      Διαγραφή
    5. Πολύ καλά κατάλαβε , εσύ δεν κατάλαβες , οι φοιτητές πάνε στα πανεπιστήμια περίπου 90 ημέρες κατά μέσω όρο, τις άλλες ημέρες τι κάνουν , ψωλοκοπανάνε , ξύπνα Έλληνα , περνάνε καλά με τα λεφτά σου για να γίνουν άνεργοι επιστήμονες , 35 ετών και δεν έχουν κάνει ούτε ένα μεροκάματο .....σοβαρέψου !

      Διαγραφή
  3. Στην Ελιά πρώην Φουντούκι αν θυμάστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως πιο πολλά ένσημα στην νύχτα από εμένα δεν έχει κανένας και σε βγει κάποιος να το αμφισβητήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. υγρασιες θα εμπορευεται ο διασημος βεροιωτης η μονο φραπεδουμπα............?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. λες και ανοιγει καμια βιοτεχνια ή κανενα εργοστασιο ρε Βεροιωτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Bεροιώτη είσαι γάτα σε παραδέχομαι...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιτέλους κάτι που λείπει από την πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι καφετέριες είναι ο πρωτογενής τομέας ....αυτό θέλει ο σημερινός πρωθυπουργός...να γίνει η χώρα εισαγωγική χώρα έτι περαιτέρω χάριν των φίλων εισαγωγών...διαφανής η τάση των δύο τάξεων. Πτωχών και πλουσίων....πράγμα που ο Ανδρεας Παπανδρέου πολέμησε και κατωρθωσε να κλείσει την ψαλίδα στην κοινωνία.

      Διαγραφή
  9. Θα κολλάει κανονικά ένσημα στους υπαλλήλους η όπως κάνουν οι άλλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα αχά έκλαψα ααα. Υπάρχει στην Βέροια εργοδότης που να κολλάει ένσημα στην εστίαση ? Κοροϊδεύουν τους υπαλλήλους με 5 και 10 ευρώ παραπάνω μεροκάματο. Αν δούλευαν όμως τα παιδιά τους σε ανάλογο μαγαζί εστίασης θα διεκδικούσαν κ το τελευταίο φραγκοένσημο(φράγκο φονιάδες)

      Διαγραφή
  10. Μία μπυραρία να ανοίξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε πλάκα μας κάνει.
    Δεν κοιτάει που μετά τις 7 το βράδυ δεν κυκλοφορεί τίποτα...ημαρτον ρε συ..πάνε τα καλά χρόνια της Βέροιας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλάκα μας κάνεις! Μετά τις 7 όλη η πόλη έξω είναι! Μάλλον δεν πρέπει να είσαι από Βέροια!

      Διαγραφή
  12. Έχουμε φάει τα νύχια των χεριών μας και ξεκινήσαμε και των ποδιών από την αγωνία μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χιιχιχχιχιχιχιχιχιχι κανένα καλό club θέλει η Βέροια φτάνει με τις καφετέριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κανένα εργοστάσιο λές και ανοίγει σιγά τα αυγά, ο τόπος θέλει κάποιες σοβαρές επιχειρήσεις που να δουλέψουν νέοι άνθρωποι και όχι αυτα τα καφέ μπαρ μπουχτισαμε απ'αυτα,εδω περνάς από τον πεζόδρομο και δεν ξεχωρίζεις το ένα καφέ απο το άλλο γιατι είναι δίπλα το ένα απ'το άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλή επιτυχία λέει ο κόσμος, ναι στην επιχειρηματικότητα, ναι στις νέες ιδέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και στα κοιμητήρια θα αρχίσουν να ανοίγουν. Αφού η νεολαία έχει φύγει.Μονο συνταξιούχους βλέπεις και καπη για καφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε; Εγώ όταν βγαίνω πιο πολύ νέους βλέπω!

      Διαγραφή
  17. βεροια η χειροτερη πολη. τα μαγαζια εχουν κανει καταληψη σε πεζοδρομια με την ανοχη του δημου!!! περνας απ την ελιας και παρακαλας να κουνησουν τα σκαμπο να περασεις!!!αντε βαλτε μια σειρα επιτελους.. να περασει παρακαλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πάνε σε άλλες πόλεις να δεις κατάσταση! 5 φορές χειρότερα! Τρέχοντας θα γυρίσεις!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ