Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Στο δρόμο» για το φορολογικό νομοσχέδιο οι επαγγελματίες της Βέροιας

Αν και με μικρή συμμετοχή, έστειλαν μήνυμα διαφωνίας ζητώντας την απόσυρσή του

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου 2023 στη Βέροια.

Επαγγελματοβιοτέχνες, έμποροι, επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες, στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας, κάποιοι από αυτούς κλείνοντας τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις τους, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Δημαρχείου με κύριο αίτημα την απόσυρση του φορολογικού νομοσχεδίου το οποίο χαρακτηρίζουν «θηλιά στο λαιμό».

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν, δια των προέδρων τους και μελών, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Βέροιας, ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας, η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ημαθίας, το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών - Κέντρων Διασκέδασης & Ψυχαγωγίας Βέροιας, το Σωματείο Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Βέροιας - Αλεξάνδρειας «Η Φιλοκαλία» κ.α.

Η συγκέντρωση έγινε κάτω από το ψιλόβροχο, με την συμμετοχή να κρίνεται... χλιαρή σε σχέση με τις προσδοκίες των διοργανωτών.






























18 σχόλια:

  1. Όλα τα μπατακια που δεν πληρώνουν ποτέ τίποτα στο κράτος οποίος πλήρωσε το χρόνο 3 χιλ ευρώ να έχει απαλλαγή ούτε ευρώ το χρόνο πληρώνουμε εμείς οι υπόλοιποι για τους απατεώνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέπω πάλι κομματικούς τους ίδιους και μάλιστα πολλούς με οικονομική επιφάνεια , οι οποίοι έχουν πάνω από πέντε υπαλλήλους και δηλώνουν έως 10.000 ευρώ .......τα αφεντικά μας , δουλεύουμε 25 ημέρες το μήνα και μας κολλάνε17 ένσημα , είναι για λύπηση οι καημένοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χωρίς ντροπή μαζεύτηκαν για να πουν τι; αυτό που ξέρουν αυτοί εμείς και το κρατος;
    Ντροπή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μικρή η κοινωνία μας.....ρωτάω τους εικονιζόμενους αποδείξεις κόβουν ???.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 30% ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΛΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΗΚΑΝ

      Διαγραφή
  5. δε βγαινει ακρη ! με τα οριζοντια μετρα παντα υπαρχουν καποιοι που αδικουνται. δυσκολα θα μπορεσει το κρατος να βρει πιο δικαιο συστημα. σχεδον παντα και σε καθε περιπτωση αυτο συμβαίνει οταν πανε να "λυσουν" ή να "αντιμετωπίσουν" προβληματα!
    οι παλιοί εχουν "παρκαρει" τα €€€ και οι πολύ νεοι τα ...ψάχνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε καλά οι επαγγελματίες να διαμαρτυρηθούν. Δεν θα κρίνω εγώ αν είναι δίκαιη ή άδικη η διαμαρτυρία. Κάτι συριζόφατσες που δεν έχει ματώσει ποτέ παρανυχίδα τους, τι δουλειά έχουν στη συγκέντρωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το να ζεις στην ελλαδα ειναι κατι σαν φαρσα.
    ενταξει μπορει να υπαρχουν και αδικιες μεσα και στο συγκεκριμενο νομοσχεδιο ομως το πως εχουν ρουχα αμαξια πολυτελη, δευτερα σπιτια, εξοχικα σε βουνο και θαλασσα κτλπ κανεις δε το λεει. αυτοι που αδικουνται εχουν παρει το δρομο της δικαιωσης του εξωτερικου.

    ΥΓ χωρις σπαρτα, χωρις ζα, βιομηχανια, μεταποιηση, κτλπ μην περιμενετε τιποτα. αυτα ειναι ο πυρηνας της οικονομιας οχι η μεταπωληση και οι υπηρεσιες και για τα οποια δεν νοιαζεται κανεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μου αρέσει που βλέπω τους ΚΚΕδες να συμπαραστέκονται στους καπιταλιστές της Βέροιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βλέπω κάποιους που ΔΕΝ μου έχουν δώσει ΠΟΤΕ απόδειξη. Βγήκαν να διαμαρτυρηθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κόψτε καμία απόδειξη που και που....ειδικά κάτι επαγγελματίες που ασχολούνται με τρίχες..άιντε το έχετε ξςυτιλισει και δεν θέλετε να σας ακουμπήσει κιόλας...μια χαρά είναι..άιντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όπως καταλαβαίνετε ο κόσμος δεν σας πιστεύει, ευτυχώς και το κρατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν αυτοί που είναι στη φωτογραφία, και άλλοι που λείπουν, πέσουν στη δαμοκλειο σπάθη της υπερφολογησης(ήδη η Ελλάδα έχει την υψηλότερη εμεσση φορολογία στην Ευρώπη), την επόμενη ημέρα οι τιμές παροχής υπηρεσιών θα εκτοξευθουν Ελβετία.

    Να δω μετά τους κρατικοδιαιτους που βγάζουν γλώσσα, πως θα πίνουν τον freddo τους.
    Θα έχουν μισθό 1.000 και τιμές Αγγλίας.
    Πικρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΙΓΑ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ