Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αναβάθμιση στα Επείγοντα των Νοσοκομείων Βέροιας και Νάουσας - Έπεσαν οι υπογραφές

Υπεγράφησαν στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Υπουργού Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του του Υφυπουργού Υγείας Δημήτριου Βαρτζόπουλου, του εντεταλμένου Συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ Παναγιώτη Σταμπουλίδη, του διοικητή του νοσοκομείου Ημαθίας Ηλία Πλιόγκα, του Διοικητή του Νοσοκομείου Νάουσας Κώστα Λυκοστράτη, αλλά και άλλων διοικητών, οι συμβάσεις για τις ανακαινίσεις και τον εκσυγχρονισμό, συνολικά 9 Νοσοκομείων της Βορείου Ελλάδος, μεταξύ αυτών των Γενικών Νοσοκομείων της Βέροιας και της Νάουσας.


Τα σημαντικά αυτά έργα προβλέπουν την αναβάθμιση, την ανακαίνιση, τον εκσυγχρονισμό και την αναδιαρρύθμιση των Τμημάτων των Επειγόντων Περιστατικών που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών και των χώρων των Νοσοκομείων, αναβαθμίζοντας σημαντικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες.


Η ανακατασκευή των ΤΕΠ των Νοσοκομείων της Μακεδονίας εντάσσεται στο πλαίσιο της Σύμβασης που έχει υπογραφεί μεταξύ του Υπουργείου Υγείας, του ΤΑΙΠΕΔ και των 7 Διοικητικών Υγειονομικών Περιφερειών για το έργο «Ανακαινίσεις και Εκσυγχρονισμός Νοσοκομείων σε ολόκληρη την Ελλάδα».

Σε δηλώσεις του ο Ημαθιώτης Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τόνισε χαρακτηριστικά: «Φτιάχνουμε τα νέα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών για να υποδέχονται τα νοσοκομεία μας με τρόπο αξιοπρεπή, πολιτισμένο και αποτελεσματικό τους ασθενείς μας».

1 σχόλιο:

  1. Στελεχωστε αμεσα......Βγαζουμε απο το υστερημα μας στους Ιδιωτες για να χειρουργηθουμε λογω ελλειψης αναισθησιολογων και αμεσης χειρουργικης επεμβασης...Καταλαβαιτε το δεν ειμαστε Μπανανια να κανουμε μαγκες αυτους τους κυριους με μαυρο χρημα και απωλεια φορου η πολιτεια ...πως αλλοιως να το πουμε να γινουμε ρουφιανοι;;;;;;;;;λογω ελλειψης συνειδησης των ιδιωτευοντων;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ