Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

45 προσλήψεις στα Λουτρά Πόζαρ

Φύλακες, καθαριότητα και διοίκηση
Η Λουτρά Λουτρακίου Μονομετοχική Δημοτική Ανώνυμης Εταιρείας Αξιοποίησης Δημοτικών ακινήτων Λουτρών Λουτρακίου, με το διακριτικό τίτλο «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας ΑΕ», προκηρύσσει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 45 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών της.

Οι προσλήψεις θα γίνουν για τις ανάγκες που υπάρχουν στα Λουτρά Αριδαίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Οι συμβάσεις θα έχουν διάρκεια από 2 έως 6 μήνες, όπως αναλυτικά φαίνεται στην προκήρυξη.

Δείτε τις προκηρύξεις ΕΔΩ ΕΔΩ


4 σχόλια:

  1. Μπράβο ...πολύ οικονόμα ....κατά τα άλλα πολιτισμός λέγετε ....καλά κάνουν ...αφού εμείς είμαστε στο κόσμο μας ......να κάνετε αλλαγή του ονόματος από Λουτρά Πόζαρ σε λουτρά Λουτρακίου , όπως ονομάστηκε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με πρόλαβες στην επισήμανση για την ονομασία των λουτρών.Να είσαι καλά.Να προσθέσω πως με προβληματίζει η επιμονή ορισμένων στις παλιές ονομασίες πχ Τσιόρνοβο,Ντόλιανη,Καϊμακτσαλάν 100 σχεδόν χρόνια από την αλλαγή των τοπωνυμίων.Από άγνοια,εσκεμμένα;

      Διαγραφή
  2. Όταν δημοσιεύεται μια είδηση να χρησιμοποιήται ελληνικούς όρους. Όχι σλαβικους. Σωστά αναγράφεται παραπάνω.Λουτρα Λουτρακιου Αριδαίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ σωστά τα λένε οι Συνελληνες παραπάνω.

    Στη Βέροια να σταματήσουμε να λεμε Πασακιοσκι εχει 100 χρονια που ο πασας την εκανε ,επειδη εχει Θεα να το λεμε Aphrodite Shadow που ειναι και αρχαιοπρεπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ