Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έφυγαν για την Ειδική Διαδρομή Πολυδένδρι τα 23 οχήματα του 26ου Rally Φίλιππος

Πήραν εκκίνηση από την πλατεία Δημαρχείου
Με ιδανικές καιρικές συνθήκες, τόσο για τους οδηγούς όσο και για τους θεατές, ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής 5 Νοεμβρίου 2023 το αγωνιστικό κομμάτι του 26ου Rally Sprint Φίλιππος, που διεξάγεται το διήμερο 4 & 5 Νοεμβρίου στη Βέροια.

Ένας αγώνας γρήγορος, θεαματικός και προπάντων ένας αγώνας με ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα ασφαλείας για τους συμμετέχοντες, που διοργανώνει η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας.


Το απόγευμα του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου, έγινε το 
Pre-scrutinnering check στο Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Βέροιας στον περιφερειακό, ενώ ακολούθησε η πανηγυρική εκκίνηση στην οδό Ελιάς, όπου παρουσιάστηκαν τα πληρώματα που θα συμετέχουν στο 26ο Rally Sprint Φίλιππος.


Φέτος η λίστα περιείχε 23 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, ενώ από την Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας συμμετέχουν 3 οδηγοί και 4 συνοδηγοί.

Η εκκίνηση του Κυριακάτικου αγώνα δόθηκε στις 11 το πρωί από την πλατεία Δημαρχείου, με κατεύθυνση την ειδική διαδρομή Πολυδένδρι μήκους 19χλμ. Η διαδρομή θα πραγματοποιηθεί 2 φορές (11:23 και 13:14). Τα αυτοκίνητα θα καταλήξουν στην πλατεία Δημαρχείου περίπου στις 14:14 και στις 17:00 θα γίνουν στον ίδιο χώρο οι απονομές.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

































































2 σχόλια:

  1. ουτε καν το γνωριζαμε καλα ρε εσεις δεν κανετε προμοσιον/? ντρεπεστε η πολη δεν ηξερα καν οτι θα γινει ραλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοιμασαι ορθιος μαλλον

    αφησε το πληκτρολογιο και βγες απο το σπιτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ