Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αναρτήθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας 2024 στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ

Σε λειτουργία τέθηκε η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ “myCAR” για την καταβολή τελών κυκλοφορίας για το 2024, όπως ενημερώνει με ανακοίνωση της η Αρχή. 

Σημειώνεται δε πως σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα πρέπει να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023, ωστόσο το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ενδέχεται να παρατείνει την προθεσμία για την καταβολή τους για άλλους 2 μήνες δηλαδή έως τον Φεβρουάριο του 2024.

Υπενθυμίζεται ότι οι ιδιοκτήτες των οχημάτων μπορούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας μέσω της πλατφόρμας myCar της ΑΑΔΕ με τρεις τρόπους. Αρχικά εκτυπώνουν το ειδοποιητήριο και στη συνέχεια μπορούν:
  • Να επισκεφθούν ένα μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών και να σκανάρουν το QR code του ειδοποιητηρίου τους, ακολουθώντας τις οδηγίες στην οθόνη.
  • Να εισέλθουν στην εφαρμογή της τράπεζας (e-banking) και να πληρώσουν χρησιμοποιώντας τον 23ψήφιο κωδικό RF που αναγράφεται στο ειδοποιητήριο.
  • Να επισκεφθούν κάποιο κατάστημα τράπεζας ή ΕΛΤΑ και να πληρώσουν στο ταμείο επιδεικνύοντας το ειδοποιητήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ