Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (9/10 - 15/10)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Την Τρίτη στις 10 Οκτωβρίου 2023, η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου και ο Κρόνος στους Ιχθείς βρίσκονται αντιμέτωποι με την δυσαρμονική όψη Αντίθεσης, η οποία θα μας οδηγήσει στο να διαχειριστούμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, αντιμετωπίζοντας γεγονότα και περιστάσεις που θα είναι τόσο αναγκαίες όσο και προκλητικές. Επιπλέον, θα είμαστε υποχρεωμένοι να εξετάσουμε και να περιορίσουμε τα οικονομικά μας λάθη, τα οποία μπορεί να προκύψουν λόγω επιπολαιότητας.

Η Αφροδίτη είναι πλανήτης που σχετίζεται με την αγάπη, τις σχέσεις, τα αισθήματα , την ομορφιά αλλά και το χρήμα ενώ ο Κρόνος αντιπροσωπεύει την διάρκεια, την υπευθυνότητα, την οργάνωση αλλά και το κάρμα. Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε αντίθεση, δημιουργείται ένταση ανάμεσα στις σχέσεις και τις υποχρεώσεις, με την τάση να δυσκολεύεται η εναρμόνιση αυτών των δύο πτυχών της ζωής.

Αυτή η αντίθεση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις και την αγάπη, φέρνοντας δυσκολίες στην επικοινωνία, την αφοσίωση και την ανάπτυξη των σχέσεων. Επιπλέον, μπορεί να επηρεάσει την οικονομική σταθερότητα, δημιουργώντας προβλήματα και περιορίζοντας τις οικονομικές ευκαιρίες.

Γενικά, η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου επιφέρει την ανάγκη για σοβαρή αυτοανάλυση, αυτοσυγκράτηση και υπευθυνότητα στις σχέσεις και στη ζωή, καθώς και την αντιμετώπιση των προκλήσεων με ψυχραιμία και αποφυγή επιφανειακών λύσεων.


♈ Κριός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Κριέ, χρειάζεται να ακολουθήσεις μια πιο συντηρητική τακτική χωρίς να εξαντλείς τα περιθώρια σου! Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού σε επηρεάζει άμεσα, προκαλώντας ένα κύμα προβληματισμών στον τομέα των σχέσεων. Χρειάζεται να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα για να γνωρίζεις ποιοι άνθρωποι αξίζουν να είναι στο πλευρό σου! Αξιοποίησε τις ευκαιρίες για μία σίγουρη επένδυση, ή εξέλιξη στην εργασία σου. Η Αφροδίτη από την Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα στην βελτίωση της εργασίας και της φυσικής κατάστασης. Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και φουντώνει με πάθος την ερωτική ζωή, δεν παύει όμως να έχεις ταραχές στα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη και γεμάτη από ένταση. Αυτό οφείλεται στον Άρη που ολοκληρώνει την πορεία του στο Ζυγό σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Προφυλάξου λοιπόν από λεκτικές εκρήξεις και συναισθηματικές δοκιμασίες. Απόφυγε σχέσεις με ανθρώπους που δεν μπορείς να συνεννοηθείς μαζί τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι ο καιρός να βάλεις κάποια όρια στην εργασία σου και να ακολουθήσεις ένα πιο οργανωμένο πλάνο δράσης. Η εβδομάδα είναι πιεστική και εκρηκτική για την εξέλιξη συνεργασιών. Στα οικονομικά μπαίνεις σε ένα κύκλο πιεστικών υποχρεώσεων!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε η δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου θα είναι μια περίοδος με προκλήσεις και αναταραχές. Στον εργασιακό χώρο, θα αντιμετωπίσεις τις απροσδόκητες απαιτήσεις των συνεργατών σου, ενώ στον τομέα των συναισθηματικών δεν θα λείψουν κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις. Η επερχόμενη Ηλιακή έκλειψη το Σάββατο ενδυναμώνει αυτή την αναταραχή, κάνοντας τους ανθρώπους γύρω σου απαιτητικούς και δύσκολους στην επικοινωνία. Σου προτείνω να δράσεις με φιλικότητα και συγκαταβατικότητα, να μην αντιδράς βιαστικά σε οποιαδήποτε πρόκληση και να αποφύγεις τους ανθρώπους που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη και που σου προκαλούν αμφιβολίες με τις προτάσεις τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο της Παρθένου και τα αισθηματικά έρχονται σε πρώτο πλάνο. Προσπαθήσεις ωστόσο να βάλεις την λογική μπροστά και να αποφασίσεις τι ακριβώς θέλεις για την πορεία και το μέλλον σου! Είσαι σε καλό δρόμο για την εξέλιξη μίας ερωτικής ιστορίας που σε ενδιαφέρει, ωστόσο η εβδομάδα της Έκλειψης, δεν είναι εύκολο να σε κάνει να δεις θετικά την πορεία της αισθηματικής σου ζωής, σύντομα θα πάρεις την επιβεβαίωση που θες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κόντρες και λογομαχίες αναμένονται στα επαγγελματικά, αφού συμβαίνουν ανακατατάξεις στον χώρο της εργασίας, που σε αγχώνουν ή και σε γεμίζουν με έξτρα ευθύνες. Στον οικονομικό τομέα, καταφέρνεις και συντηρείς σε ένα καλό στάδιο τα οικονομικά σου!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η εβδομάδα της τελευταίας Ηλιακής Έκλειψης του 2023 είναι εδώ και όπως όλοι έτσι και εσύ, θα αντιμετωπίσεις γεγονότα και μικρές αλλαγές κατά τη διάρκεια των ημερών που ακολουθούν. Η αποτελεσματικότητά σου σε αυτές τις καταστάσεις θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την ψυχραιμία, την εξυπνάδα και τη σοφή διαχείριση που θα επιδείξεις . Θα ανακαλύψεις ότι ένα αγαπημένο πρόσωπο χρειάζεται τη βοήθειά και τη συμπαράστασή σου. Στον τομέα της εργασίας, θα πρέπει να επιδείξεις ακόμη μεγαλύτερη αφοσίωση και προσπάθεια, ενώ οι αντιδράσεις των άλλων μπορεί να μην είναι τόσο θετικές όσο θα ήθελες . Η δημιουργικότητά σου μπορεί να συγκρούεται ή να περιορίζεται από εξωτερικούς παράγοντες! Συνιστάται να συγκρατήσεις το συναίσθημα σας και να φροντίσεις περισσότερο για την διατήρηση της ηρεμία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Ζυγού σε καλεί να αφήσεις πίσω κάτι από το παρελθόν της αισθηματικής σου ζωής, προκειμένου να πας παρακάτω και να κάνεις μία νέα αρχή. Μπορεί να συνειδητοποιείς ότι οι επιθυμίες σου έχουν αλλάξει, ή η φλόγα του έρωτα για έναν άνθρωπο, αρχίζει και σβήνει. Περίοδος που παίρνεις οριστικά ξεκαθαρίσματα για την προσωπική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά πιεστική η εβδομάδα τόσο για τα εργασιακά όσο και για τα οικονομικά! Στον τομέα της εργασίας μπαίνεις σε περίοδο ταχύτατων ρυθμών και αρκετής κούρασης, όπου θα χρειαστεί να κάνεις ένα σταθερό και οργανωμένο πλάνο στις υποχρεώσεις σου! Στα οικονομικά θα υπάρξουν καβγάδες για χρήματα που σου οφείλουν!


♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η εβδομάδα που σχηματίζεται η τελευταία Ηλιακή Έκλειψη του 2023 είναι εδώ και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς οι δυσκολίες μεγαλώνουν όπως πληθαίνουν και τα αναπάντεχα κάθε είδους! Η αλλαγή της θέσης της Αφροδίτης και του Άρη δημιουργεί ένα κύμα αναστατώσεων, από γεγονότα που δεν είχες υπολογίσει. Επίσης, θα σε εκπλήξουν και κάποιες σκληρές συμπεριφορές δικών σου ανθρώπων. Με δυο λόγια αποκαλύπτεται μια σκληρή πραγματικότητα, την οποία πρέπει να λάβεις υπόψη σου, κινούμενος ανάλογα στην από εδώ και πέρα πορεία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Συναισθηματικά φορτισμένος θα είσαι αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου, αφού η Ηλιακή Έκλειψη στο Ζυγό σε φέρνει σε αναμέτρηση με το παρελθόν σου, ή με τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί αυτή την χρονιά στον τομέα των σχέσεων σου! Ταράζεσαι από την συμπεριφορά ενός ανθρώπου και συνειδητοποιείς το τέλος μίας σχέσης. Θυμήσου όμως ότι κάθε τέλος είναι πάντα και μία νέα αρχή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απογοητεύεσαι αυτή την εβδομάδα από την στάση και συμπεριφορά κάποιων συνεργατών που δείχνουν μία εχθρική στάση απέναντί σου! Δέχεσαι ανταγωνισμό, όμως εσύ χρειάζεται να οχυρωθείς και να διατηρήσεις τις αποστάσεις σου! Στα οικονομικά δείξε προσοχή σε συμφωνίες, κάποιες σκέψεις, προτάσεις ή συζητήσεις δεν θα σε συμφέρουν.

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, η δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου φέρνει μια σειρά αναταραχών που κορυφώνονται σε ένα απαιτητικό, δύσκολο ή έντονο τόνο κατά την διάρκεια του Σαββάτου. Αυτό οφείλεται στην Ηλιακή Έκλειψη που σε επηρεάζει στενά, αφού ο Ήλιος είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, δημιουργώντας μια πρόκληση ή μια δοκιμασία. Έχεις αντιμετωπίσει αντίστοιχες καταστάσεις στο παρελθόν, και διατήρησε την ψυχραιμία σου, χωρίς να σε πιάνει πανικός, η καταιγίδα είναι προσωρινή και θα περάσει! Διατήρησε την σιγουριά για τον εαυτό σου ότι μπορείς και θα τα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις την όποια κατάσταση! Να είσαι προσεκτικός όταν χρησιμοποιείς μηχανήματα, ειδικά όταν κυκλοφορείς ή οδηγείς και φυσικά διατήρησε αποστάσεις ασφαλείας από ανθρώπους που ξύνουν τα νύχια τους για καβγά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της Παρθένου και στα αισθηματικά πλέον επιζητάς την ασφάλεια, την σταθερότητα αλλά και την ποιότητα. Η Αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου σε κάνει να περνάς τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα από το μικροσκόπιο, μετρώντας τι έδωσες, τι πήρες και κάνοντας οριοθετήσεις. Η λογική στον έρωτα, μπορεί να είναι λυτρωτική κάποιες στιγμές, στην δική σου περίπτωση όμως αυτή την εβδομάδα μπορεί να σε κάνει πιο αυστηρό και ψυχρό από όσο θα έπρεπε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα που κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα, είναι βέβαιο ότι αποτελεί μία δυνατή πρόκληση για τα επαγγελματικά σου! Γίνονται συζητήσεις που σε πιέζουν αρκετά, έχεις αρκετό άγχος γιατί κυριαρχεί ένα κλίμα ιδιαίτερα φορτικό, είτε και αισθάνεσαι ότι είσαι αδικημένος από κάποιους ανθρώπους! Στα οικονομικά μπαίνεις σε θετική περίοδο, αλλά η ανάγκη του να οργανωθείς και να κόψεις τα περιττά θα είναι τονισμένη!


♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου και του Άρη στον Σκορπιό θα έχει μεσοπρόθεσμα θετικά αποτελέσματα στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Η προσεχής Ηλιακή Έκλειψη το ερχόμενο Σάββατο θα προκαλέσει προσωρινές καθυστερήσεις και εμπόδια, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Συνοψίζοντας, η επόμενη εβδομάδα θα φέρει κάποια αναταραχή στα συναισθήματά σου και θα ρίξει μια σκιά πάνω στη γοητεία σου για λίγο. Αυτό οφείλεται όχι τόσο στη συμπεριφορά των άλλων, αλλά στον συνδυασμό και τη σύμπτωση αρκετών δυσάρεστων γεγονότων. Αναγνωρίζω ότι ανάμεσα στις αρετές σου, υπάρχει και η αρετή της υπομονής. Είναι η στιγμή να την αξιοποιήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα, όμως δεν θα κατανοήσεις για την ώρα την θετική επιρροή της στα αισθηματικά σου γιατί βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο. Αντιλαμβάνεσαι πως προκειμένου να ζήσεις στα αισθηματικά αυτό που επιθυμείς αλλά και αυτό που αξίζεις, πρέπει να ξεκαθαρίσεις το τοπίο από σχέσεις με ανθρώπους που μόνο προβλήματα δημιουργούν στην ζωή σου! Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για αξιολόγηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα έχει τις παγίδες της για τα οικονομικά σου και σκόπιμο είναι να διαφυλάξεις τα συμφέροντά σου αλλά και να προφυλάξεις και τα κεκτημένα σου! Στα επαγγελματικά είσαι σε φάση δράσης, πρωτοβουλιών, όμως κάποιοι συνεργάτες στέκονται ως εμπόδιο τις ημέρες αυτές.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα, θα βγουν εντελώς ξαφνικά στην επιφάνεια κάποιες σκληρές αλήθειες , άλλες θα σε εντυπωσιάσουν, άλλες θα φέρουν εντελώς απρόσμενα μία έντονη έκρηξη διαφωνιών! Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό της Παρθένου σε ενθαρρύνει να εκδηλώσεις μεγαλύτερη ψυχραιμία και λογική. Η μετάβαση του Άρη στον Σκορπιό σου υποδεικνύει την ανάγκη για καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σου καθώς και των ασφαλειών σου. Η επερχόμενη Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου αποτελεί αφετηρία για το τέλος κύκλων και ταυτόχρονα το άνοιγμα προς νέες προοπτικές. Τα γεγονότα μπορεί να σε κουράσουν, να απαιτήσουν πολύτιμο χρόνο χωρίς δική σου ευθύνη και, γενικά, να φέρουν μια σημαντική αλλαγή στο κλίμα και τις συνήθειές σου τον τελευταίο καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα Ηλιακής Έκλειψης στο ζώδιο σου και νιώθεις ότι κάτι τελειώνει στην αισθηματική σου ζωή και η εξέλιξη αυτή μόνο δυσάρεστη μπορεί να είναι! Σκέφτεσαι όμως ότι τόσο καιρό έκανες υπομονή, έδινες ευκαιρίες και ήσουν σε αναμμένα κάρβουνα, χάνοντας πολύτιμο χρόνο και επιβαρύνοντας την ψυχολογική σου κατάσταση; Η εβδομάδα σε προτρέπει να μεταμορφώσεις ουσιαστικά την αισθηματική σου ζωή, προκειμένου στην πορεία να χαρείς την συντροφικότητα που τόσο επιθυμείς αλλά και σου αξίζει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο προβληματισμός για τα οικονομικά δεν λείπει, πόσο μάλλον τώρα που περνά ο Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνοντας πολλά έξοδα στην επιφάνεια! Στα επαγγελματικά η υπομονή και η διπλωματία θα σταθούν τα δυνατά σου όπλα για να ανταπεξέλθεις στο προκλητικό κλίμα της εποχής!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, διανύεις μία εβδομάδα που χρειάζεται να δείξεις προσοχή και να κατευνάσεις τον θυμό ή τις ανησυχίες σου. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ρισκάρεις ή να τολμήσεις σε νέα εγχειρήματα γιατί θα μπλέξεις σε περιπέτειες! Ζήτησε πίστωση χρόνου για πληρωμές που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις, ή άφησε σημαντικές αγορές για λίγο αργότερα. . Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου φέρνει μια νέα περίοδο δραστηριοτήτων, αλλά θα διεγείρει και τη νευρικότητά σου καθώς και την αδιαλλαξία σου. Η επερχόμενη Ηλιακή Έκλειψη στο Ζυγό δημιουργεί προσωρινό παρασκήνιο γύρω σου, είτε στον επαγγελματικό χώρο σου είτε στην κοινωνική σου ζωή. Αξιοποίησε την οξυμένη σου διαίσθηση για να αντιμετωπίσεις αυτούς τους κινδύνους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένας κρυφός, μυστικός ή και δύσκολος έρωτας αναμένεται να σε φουντώσει με πάθος, προσοχή όμως γιατί οι αποκαλύψεις καραδοκούν. Όσο και να πιέζεις με πάθος και δυναμισμό να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις, η εβδομάδα θα έχει τις δυσκολίες της στην εκπλήρωση των προσδοκιών σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να κλείσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που σε βάραιναν. Δούλεψε πιο μεμονωμένα χωρίς να ανακοινώνεις τα μελλοντικά σου σχέδια! Στα οικονομικά μην βιάζεσαι να κάνεις κινήσεις που θα σε μπλέξουν σε μία σειρά απαιτητικών πληρωμών!

♐ Τοξότης

Γενικά

Η δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου για σένα φίλε μου Τοξότη κρίνεται αρκετά καταναλωτική ενώ θα αφήσει το στίγμα της και θα δημιουργήσει την αίσθηση της ταλαιπωρίας. Στα επαγγελματικά προκύπτουν ξαφνικά γεγονότα που σε επιστρατεύουν να εργαστείς σκληρά, ενώ ταυτόχρονα χρειάζεται να βοηθήσεις και σε ένα πρόβλημα ενός αγαπημένου προσώπου! Ένα από τα σχέδιά σου ενδέχεται να υποστεί αναταραχή ή να αναβληθεί. Προφυλάξου αυτό τον καιρό από τις παγίδες που μπορεί να προκαλέσουν δοκιμασία ή να σε μπλέξουν σε δυσάρεστες καταστάσεις! Σου προτείνω να μην επιμένεις στην προσπάθεια να επηρεάσεις τον χαρακτήρα ή τις συνήθειες ορισμένων ατόμων στο περίγυρό σου . Αν αντιληφθείς ότι δυσκολεύεσαι να τους αντιμετωπίσεις , είναι πιθανόν να είναι χρήσιμο να διατηρήσεις απόσταση από αυτούς για τη δική σου ισορροπία και αρμονία. Σε αυτήν την περίοδο, δεν είναι κατάλληλο να πραγματοποιήσεις ταξίδια ή να συνάψεις σημαντικές συμφωνίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα η εβδομάδα κρίνεται αρκετά απογοητευτική γιατί συνειδητοποιείς λάθη, εμπόδια, και προκλήσεις που μέχρι τώρα αδιαφορούσες ενώ τώρα καλείσαι να τα διαχειριστείς! Αναγνωρίζεις ότι δεν μπορεί μία σχέση που επιθυμείς να έχει την προοπτική που κάποτε σκεφτόσουν και αυτό σε πληγώνει! Αν είσαι σε μοναχική περίοδο, η εβδομάδα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να μπει τώρα κάτι νέο στην ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διαφύλαξε τα συμφέροντά σου και μην κάνεις τολμηρές κινήσεις στα οικονομικά που μπορεί να σε πάνε πίσω. Κάποιοι άνθρωποι θα σε προσεγγίσουν με συμφέρον! Στα επαγγελματικά η θυσία θα φέρει την ανταμοιβή!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η εβδομάδα της Ηλιακής Έκλειψης στο Ζυγό είναι εδώ και εσύ φίλε μου Αιγόκερε βρίσκεσαι ζορισμένος γιατί αναγκάζεσαι από τις συνθήκες να αλλάξεις πορεία και κατεύθυνση και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι αποπροσανατολισμένος από τους στόχους σου! Η Αφροδίτη στην Παρθένο και ο Άρης στον Σκορπιό δείχνουν μια καλή εξέλιξη των υποθέσεών σου , τόσο των επιχειρηματικών, όσο και των οικονομικών, αλλά αυτό θα φανεί κυρίως σε βάθος χρόνου. Υπερασπίσου τα σχέδια και τις ιδέες σου, απόφυγε ανθρώπους που δεν μπορείς να συνεννοηθείς και μην εκφράζεσαι απερίσκεπτα σε ανθρώπους που δεν εμπιστεύεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σου δημιουργείται έντονα η ανάγκη αυτή την εβδομάδα να διατηρήσεις στα αισθηματικά σου μόνο μία σχέση με την οποία κοιτάς προς την ίδια κατεύθυνση. Θέλεις στο πλευρό σου έναν άνθρωπο που θα καλύπτει τις προδιαγραφές της λογικής σου , έτσι και αποχωρείς από μία σχέση που δεν έχει μέλλον ή και σταθερότητα. Ένα νέο άνοιγα στην αισθηματική σου ζωή θα φέρει η Αφροδίτη από την Παρθένο σταδιακά στην πορεία του μήνα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πιέσεις επαγγελματικές είναι αναπόφευκτες αυτή την εβδομάδα φίλε μου Αιγόκερε. Η Ηλιακή Έκλειψη στο Ζυγό, φέρνει εντάσεις ή και ρήξεις στα επαγγελματικά, καλό είναι λοιπόν να μετρήσεις καλύτερα το συμφέρον σου, τις ανάγκες σου και να πάρεις μία απόφαση βάση της λογικής σου! Στα οικονομικά είσαι σε πλεονεκτική θέση αυτή την εβδομάδα.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η εβδομάδα της Ηλιακής Έκλειψης είναι εδώ και εσύ αγαπητέ μου Υδροχόε νιώθεις προσωρινά ότι βρίσκεσαι στο σκοτάδι και προσπαθείς να διαχειριστείς τα έκτακτα περιστατικά της περιόδου, τα οποία και βραχυκυκλώνουν την καθημερινότητά σου !Οι τομείς που θα σε ζορίσουν αυτή την περίοδο είναι οι εμπορικές, νομικές υποθέσεις, τα ταξίδια και οι σπουδές. Μην πιέσεις το χρόνο, τις καταστάσεις και κάποιους ανθρώπινους παράγοντες. Απόφυγε επίσης πολυσύχναστους χώρους και την επαφή με άτομα που για σένα είναι άγνωστα! Μία αγωνιστική περίοδος ξεκινά τώρα για την εκπλήρωση στόχων βάζοντας τα δυνατά σου θα μπορέσεις να δεις και καλύτερες αποδόσεις στα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φωλιάζουν αμφιβολίες στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα, πιάνεσαι από τις λέξεις, σκέφτεσαι το μέλλον και μπερδεύεσαι, χωρίς να υπάρχουν οι ενδείξεις ότι κάτι πάει στραβά … Προσπάθησε να μην παρασύρεσαι στην υπερβολή και την αρνητικότητα των ημερών και άφησε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την πορεία της αισθηματικής σου ζωής για αργότερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα ξεκινά με μπλοκαρίσματα στα επαγγελματικά σου που σε θυμώνουν αλλά σε κάνουν και πιο ανταγωνιστικό και επίμονο για να ξεμπερδέψεις από τρικλοποδιές που σου βάζουν! Ο Άρης περνώντας στο σκορπιό σε βοηθά να αναρριχηθείς επαγγελματικά! Στα οικονομικά σου κάποιες πιέσεις είναι αναμενόμενες από τις 10-12 Οκτωβρίου!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η έκλειψη του Ήλιου το προσεχές Σάββατο στο ζώδιο του Ζυγού θα προκαλέσει ένα μεγάλο παλιρροϊκό κύμα το οποίο θα επηρεάσει την ασφάλεια κάποιων κεκτημένων, ή αυτά καθαυτά τα οικονομικά σου φίλε μου Ιχθύ . Συνειδητοποίησε τις προειδοποιήσεις που θα σου δοθούν, τόσο από γεγονότα, όσο και από ανθρώπινες συμπεριφορές και διατήρησε αποστάσεις ασφαλείας από ανθρώπους που μόνο ταλαιπωρία μπορεί να προκαλέσουν! Μην παρασύρεσαι από τη γοητεία τρίτων, ή την προπαγάνδα για να ακολουθήσεις το δικό τους πρόγραμμα. Περιόρισε τις κινήσεις σου, μείωσε τα έξοδά σου και μη κάνεις τίποτα το οποίο θα μπορούσε να γίνει αιτία φασαρίας, ή κακής εκτίμησης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της Παρθένου στον τομέα του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με τις σταθερές σου σχέσεις. Παρόλο που η επιθυμία σου είναι να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να ενισχυθεί η συντροφικότητα, παρατηρείς ότι υπάρχουν πολλά που σας χωρίζουν και δεν νιώθεις ασφαλής συναισθηματικά, αυτό σε κάνει να βάζεις κάποια όρια! Οι εμπειρίες του παρελθόντος μπορούν να σου δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις για το τί είναι σωστό να επιλέξεις τώρα για τα αισθηματικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται την τρέχουσα εβδομάδα τόσο στην οικονομική διαχείριση όσο και στις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες. Η επιθυμία σου για επέκταση και για να πας ένα βήμα παρακάτω, θα σε κάνει επιρρεπή σε λάθη … Κάποιοι άνθρωποι σε προσεγγίζουν με δόλο, προσπάθησε να αποφύγεις τις οικονομικές συνεργασίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ