Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (23/10 - 29/10)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Σκάνδαλα, αποκαλύψεις αλλά και ίντριγκες έρχονται αυτό το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, με το τετράγωνο που σχηματίζουν ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω. Αυτή η δυσμενής αστρολογική όψη κορυφώνεται στην 27η μοίρα , επηρεάζοντας άμεσα τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου, όπου πρέπει να αποφύγουν την εμπλοκή τους σε ύπουλες πλεκτάνες, καθώς και τις αρνητικές σκέψεις.

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται η τελευταία Έκλειψη του 2023, είναι Σεληνιακή και στο ζώδιο του Ταύρου και διεγείρει έντονα τις ανασφάλειές σου, τις οικονομικές αλλά και τις αισθηματικές! Κάνεις έναν προσωπικό απολογισμό και προσπαθείς να ανακτήσεις την αξία σου, την αυτοπεποίθησή σου αλλά και να κατασταλάξεις στο τι είναι σημαντικό για σένα! Είναι μία έκλειψη που σου δίνει το μήνυμα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο! Η Σεληνιακή Έκλειψη, φέρνει παγίδες στα οικονομικά, για το λόγο αυτό θα πρέπει να μην ρισκάρεις σε επενδύσεις, αγορές, δάνεια, ή ανοίγματα που θα φορτώσουν την πλάτη σου με υποχρεώσεις που δεν θα μπορείς να συμμαζέψεις! Επιπλέον προστάτεψε τα συμφέροντά σου, τα προσωπικά σου αντικείμενα, ενώ στον τομέα των σχέσεων δεν θα λείψουν οι κόντρες και αντιδικίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Έκλειψη Σελήνης από τον Ταύρου φουντώνει την ζήλεια και την ανάγκη σου να επιβληθείς και να περάσει το δικό σου στην σχέση σου! Μην επιμένεις όμως σε καταστάσεις που ξέρεις ότι δεν θα σε βγάλουν πουθενά! Αν δεν έχεις σχέση, θυμήσου ότι αν δεν εργαστείς συνειδητά στην τόνωση της αυτοπεποίθησής σου, οι ερωτικές σου επιλογές θα συνεχίσουν να είναι αδύναμες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δίνεις την δική σου μάχη κυριαρχίας στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, όμως η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή, εγκράτεια και περιορισμό της τόλμης, για να μην υπάρξουν παράπλευρες απώλειες.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή την εβδομάδα έχουμε την τελευταία Έκλειψη της χρονιάς, που πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο επηρεάζοντας έντονα τόσο τις εξελίξεις των ημερών όσο και τον ψυχισμό σου! Βρίσκεσαι σε ένα στάδιο υπαρξιακής αναζήτησης, νιώθεις ότι σου λείπουν πράγματα και ότι στην ζωή σου αυτές τις μέρες υπάρχουν αρκετά κενά που σε κάνουν να αισθάνεσαι έντονη ανασφάλεια! Προκύπτουν γεγονότα που ταράζουν την αρμονία στις σχέσεις σου, ή και αισθάνεσαι ότι τιμωρείσαι για λάθος επιλογές του παρελθόντος. Συμβαίνουν κάποια δυναμικά γεγονότα που σε ωθούν να κλείσεις ανοιχτά κύκλους του παρελθόντος (έστω και αν αυτό σε πικραίνει) και να επικεντρωθείς σε σένα, στην ζωή σου, στο μέλλον σου, ακολουθώντας πλέον μία νέα πορεία και κατεύθυνση! Λίγο αργότερα θα κρίνεις ότι αυτή η περίοδος μπορεί να στάθηκε επώδυνη και δοκιμαστική, αποτέλεσε όμως την ευκαιρία για να αλλάξεις την ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αναζητάς αυτή την εβδομάδα τις λύσεις για να τελειώσει μία δυσάρεστη κατάσταση που σε έχει πληγώσει. Αν η λύση είναι ο χωρισμός, τότε είναι πολύ πιθανό να σφίξεις τα δόντια και να πεις αντίο σε μία σχέση «δυσλειτουργική»! Αν είσαι σε περίοδο μοναχικότητας, η εβδομάδα αυτή θα βοηθήσει την ολική συναισθηματική σου κάθαρση από μία ερωτική ιστορία που σε στιγμάτισε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα ταύρε μου χρειάζεται να δείξεις προσοχή στην διαχείριση των επαγγελματικών σου, γιατί μία άστοχη κίνηση μπορεί να φέρει καβγάδες, ίντριγκες και ρήξεις στις συνεργασίες σου! Η Έκλειψη Σελήνης είναι αναμενόμενο ότι δημιουργεί ένα κύμα ανασφάλειες και στα οικονομικά σου!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία σου δημιουργεί έντονες ψυχολογικές, συναισθηματικές αναμοχλεύσεις. Αυτές τις μέρες είσαι εσωστρεφής, νιώθεις κουρασμένος αλλά και αγχωμένος από τα γεγονότα που προκύπτουν στην ζωή σου, στην εργασία και στην καθημερινότητά σου! Αποδιοργανώνεσαι και αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο, ενώ δεν λείπουν και τα γεγονότα που φέρνουν στο «πιάτο» πληροφορίες και αποκαλύψεις για θέματα που αγνοούσες! Αυτές τις μέρες, θα κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, θα τερματίσεις τοξικές σχέσεις, ή και καταστάσεις που βάραιναν την ψυχολογία σου! Επιπλέον κατανοείς ότι έχει έρθει η ώρα να νοιαστείς περισσότερο για σένα, για την ευεξία σου και να απομακρυνθείς από τις εστίες άγχους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη και αυτή την εβδομάδα τα αισθηματικά σε κουράζουν ακόμα και να τα σκεφτείς … Το ρίχνεις στην δουλειά με αποτέλεσμα να ακούς παράπονα από το σύντροφό σου για παραμέληση! Θα υπάρξουν όμως και οι αίτιες για κάποιους (ελπίζω όχι για σένα) να βράζεις στο ζουμί σου γιατί αισθάνεσαι ότι το άτομο που έχεις στην καρδιά σου κάτι σου κρύβει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τρέχεις και δεν φτάνεις στα επαγγελματικά, μέσα από δύσκολες συνθήκες σου δίνονται και οι ευκαιρίες να κλείσεις εκκρεμότητες ή και να κάνεις νέα βήματα για την ανάπτυξη της εργασίας σου! Στα οικονομικά είσαι ανήσυχος, όμως θα βρεις την φόρμουλα για να πληρώσεις τα οφειλόμενα.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται το σημαντικό το φαινόμενο της Σεληνιακής Έκλειψης που θα φέρει ουσιαστικές και μεταμορφωτικές αλλαγές στην ζωή σου! Είσαι από το ζώδια που θα δεχθούν ωστόσο θετική επιρροή από αυτό το φαινόμενο, είτε μέσω μίας σημαντικής γνωριμίας, ενός νέου έρωτα, ή μίας νέας συμμαχίες που θα φέρει στην ζωή σου νέες προοπτικές, αλλά και νέες φιλοδοξίες. Το διάστημα αυτό ωστόσο, θα ξεκαθαρίσεις το τοπίο σε φιλίες, θα κόψεις από ανθρώπους που δεν σου ταιριάζουν και θα βάλεις κάθε κατεργάρη στην θέση του!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έρωτας μοιραίος, απρόβλεπτος , ακαριαίος … με την Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο όλα είναι πιθανά στην αισθηματική σου ζωή, όμως το πιο επικρατέστερο για σένα αυτή την περίοδο είναι να εισβάλει ένας νέος άνθρωπος στην ζωή σου και να χρειαστεί να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για το τί πραγματικά θέλεις να έχεις μαζί του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ενισχύονται οι φιλοδοξίες και τα σχέδιά σου για το επαγγελματικό σου μέλλον αυτή την εβδομάδα φίλε μου Καρκίνε. Απέχεις από τα λόγια και τα κουτσομπολιά που γίνονται στον εργασιακό χώρο και αφοσιώνεσαι σε αυτό που με μεράκι θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά γίνονται κάποιες συζητήσεις που σε ευνοούν!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, ξεκινά μία εβδομάδα όπου βρίσκεσαι κάτω από την επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης στο ζώδιο του Ταύρου, όπου επηρεάζει άμεσα το δικό σου ζώδιο! Βρίσκεσαι σε στάδιο αλλαγών, που σε βάζουν σε μία νέα πορεία και κατεύθυνση! Τώρα μπορεί να κλείνουν κάποιοι επαγγελματικοί κύκλοι ή έρχονται οι τίτλοι του τέλους σε έναν γάμο, ή κάνεις μία αναγκαστική ριζική αναδόμηση στην ζωή σου (αλλάζεις σπίτι, συμβαίνουν γεγονότα που αλλάζουν την προσωπική σου κατάσταση)! Χρειάζεται να δείξεις λίγο παραπάνω προσοχή σε θέματα που αφορούν το στάτους και την κοινωνική εικόνα, γιατί είναι πολύ πιθανό κάποιος να θελήσει να σε διαβάλει! Οι μέρες που ακολουθούν σίγουρα προκαλούν αρκετή συναισθηματική ένταση λίγο αργότερα θα ανακαλύψεις ότι οι δυσκολίες που προέκυψαν μπορεί να σε απογοήτευσαν, αλλά σε έβαλαν σε έναν καινούργιο δρόμο, ο οποίος σου είναι ικανοποιητικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον έρωτα θέλεις εγγυήσεις, ασφάλεια και σταθερότητα, όμως τα γεγονότα της εβδομάδας δεν σου επιτρέπουν αυτό τον καιρό να νιώσεις τόσο ικανοποιημένος. Με την Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο, βρίσκεσαι σε συναισθηματική ένταση γιατί διακρίνεις ότι μία γνωριμία ή σχέση σου δεν έχει το μέλλον ή την προοπτική που πίστευες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου γίνονται ριζικές ανακατατάξεις και αυτό σε πιέζει αρκετά! Μην βιαστείς να αντιδράσεις, να πεις λόγια ή να βάλεις παράπονα, αποδέξου την όποια κατάσταση και φρόντισε να διασφαλίσεις τα συμφέροντά σου! Στα οικονομικά σου η περίοδος είναι θετική!

♍ Παρθένος

Γενικά

Εβδομάδα με Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο και οι μέρες που ακολουθούν έστω και έντονες έχουν εντέλει θετική χροιά για σένα! Έρχονται αρκετές ειδήσεις, πληροφορίες, σκέψεις, συζητήσεις και νέα … Θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σου, τις οποίες θα εφαρμόσεις άμεσα. Με την Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο, τερματίζουν νομικά συμφωνητικά, λαμβάνεις κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις για άτομα που λείπουν μακριά, ή αναγκάζεσαι να κάνεις κάποιο απρόοπτο ταξίδι! Πιθανές είναι οι σκέψεις για αλλαγή μεταφορικού μέσου, την εξέλιξη των σπουδών ή του εμπλουτισμού γνώσεων, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν θα λείψουν και κάποιες κόντρες και διενέξεις συμφερόντων με γείτονες – αδέρφια! Μία σημαντική γνωριμία θα παίξει σπουδαίο ρόλο στις εξελίξεις που έρχονται ως το τέλος της χρονιάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο σου και μαγνητίζεις ότι βάλεις στόχο. Η ανανέωσή σου είναι εμφανής και έχεις τις κατακτήσεις σου αν είσαι ελεύθερος. Αυτή την εβδομάδα μάλιστα, θα αιφνιδιαστείς από προτάσεις που θα δεχθείς που θα είναι άκρως δελεαστικές. Η σχέση σου μπορεί να μπει σε καλύτερη πλεύση, γιατί θα συζητηθούν ανοιχτά τα προβλήματα που έχετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα αποφάσεων για τα επαγγελματικά αλλά και για τα οικονομικά. Θα χρειαστεί ωστόσο να συγκρατήσει την τόλμη και το ρίσκο, αλλά καλό είναι να μην σου ξεφεύγουν πληροφορίες που δεν σε συμφέρουν να μαθευτούν!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία έχει έντονη ψυχολογική επιρροή στο ζώδιο σου! Προσπαθείς να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις του παρελθόντος που σε στιγμάτισαν και το διάστημα αυτό κρίνεται άκρως φορτικό! Αναβλύζουν οι φόβοι , οι ανασφάλειές σου, τα αρνητικά ένστικτα, οι πληγές του παρελθόντος, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις διακρίνεις, ότι επαναλαμβάνεται το ίδιο έργο σε κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις. Δεν θα λείψουν και κάποιοι προβληματισμοί στα οικονομικά, που θα αφορούν οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος. Τώρα καλείσαι να πάρεις δραστικές αποφάσεις και άμεσα να δώσεις λύσεις, μόνο που εσύ ο ίδιος νιώθεις αυτές τις μέρες ότι έχει χαθεί ο έλεγχος και η ισορροπία σε χρήμα – αισθηματικά , μέσα από τα χέρια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία εβδομάδα με συναισθηματικές ανασφάλειες ξεκινά, ενώ κάποιοι φόβοι σου επιβεβαιώνονται. Κάτω από την επιρροή των Εκλείψεων, παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη μίας σχέσης, ενώ πολύ πιθανό να αποδειχθεί ότι ο χωρισμός είναι μονόδρομος! Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας, προσπάθησε να μην εντυπωσιάζεσαι από έναν έρωτα όπου τελικά μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βρίσκεσαι αγώνα δρόμου για να τακτοποιήσεις οφειλές και για να μαζέψεις χρήματα προκειμένου να διαχειριστείς όλο το βουνό που σου έχει μαζευτεί! Στα επαγγελματικά παίρνεις κάποιες ανάσες, αλλά και οι καταστάσεις των οικονομικών δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται η τελευταία Έκλειψη της χρονιάς, στον δικό σου άξονα και η επιρροή της είναι έντονη και μεταμορφωτική, Μοιραίες στιγμές έρχονται στον τομέα των σχέσεων όπου τώρα καλείσαι να κάνεις τις επιλογές εκείνες προκειμένου να ξεκαθαρίσεις το τοπίο γύρω σου. Διακρίνεις ότι με κάποιους ανθρώπους δεν μπορείς να έχεις κοινή πορεία και ότι παρόλες τις ευκαιρίες που έχεις δώσει, το «τέλος» είναι μονόδρομος! Με αυτή την Έκλειψη βγάζεις από μέσα σου και εκφράζεις όλα όσα κρατούσες μέσα σου, λόγια, παρεξηγήσεις, παράπονα, αμφιβολίες , με λίγα λόγια κάνεις τον «λογαριασμό», συνειδητοποιώντας ότι και εσύ αυτό το διάστημα βρίσκεσαι «χρεωμένος» ή αλλιώς και απογοητευμένος! Προσπάθησε να αποφύγεις εκρήξεις θυμού.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σχέσεις στα μαχαίρια αυτή την εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ με την Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο. Θυμώνεις, εκρήγνυσαι και παίρνεις τελικές αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης που ήταν σε στασιμότητα το τελευταίο καιρό! Μία μοιραία νέα γνωριμία έρχεται για σένα που είσαι ελεύθερος, δεν θα έχει όμως τα εχέγγυα για κάτι σταθερό, μπορώ να πω ότι σε βάθος χρόνου μπορεί να σε παιδέψει, για αυτό καλύτερα να την αποφύγεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δυναμικές πρωτοβουλίες έρχονται για τα επαγγελματικά σου και είσαι σε ετοιμότητα να πάρεις κάποιο ρίσκο που αφορά μία συνεργασία σου! Στα οικονομικά σου νιώθεις ριγμένος και ότι δεν λαμβάνεις αυτό που σου αναλογεί!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και δημιουργεί ένα πολύ φορτικό πλαίσιο στην καθημερινότητά σου, στην εργασία σου και το άγχος γίνεται ο συνοδοιπόρος σου, δίνοντάς σου το μήνυμα ότι αυτό τον καιρό πρέπει να κλείσεις πολλά από όσα σε βαραίνουν. Με αυτή την Έκλειψη, αναγκάζεσαι να κόψεις κακές συνήθειες, να επιμεληθείς και να φροντίσεις πολύ περισσότερο τον εαυτό σου, να τρέξεις και να υποστηρίξεις και δικούς σου ανθρώπους που μπορεί να έχουν την ανάγκη σου, ενώ δεν λείπουν και οι ανακατατάξεις στον επαγγελματικό χώρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι γεγονός ότι δεν έχεις πολύ χρόνο για τα αισθηματικά σου και δεν είσαι τόσο ανέμελος για να μπορείς να χαρείς στιγμές στον ερωτικό τομέα! Αν είσαι σε σχέση δεν θα αποφύγεις τις γκρίνιες και τα παράπονα από το ταίρι σου! Αν δεν έχεις σχέση, δεν αφήνεις και πολλά περιθώρια για να μπει κάτι καινούργιο στην ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι εργασιακές ανακατατάξεις, σου προσθέτουν έξτρα ευθύνες αυτό το διάστημα και είσαι αρκετά ζορισμένος. Στα οικονομικά αναμένονται κάποια χαρούμενα νέα από οικογενειακό πρόσωπο, που θα σε στηρίξει χωρίς να το έχεις ζητήσει.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, είσαι από τα λίγα ζώδια που δέχεσαι θετική επιρροή από την Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου. Βρίσκεσαι σε ένα στάδιο αφύπνισης, όπου τώρα θα συνειδητοποιήσεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά ποιες είναι οι επιθυμίες και τα θέλω σου, τι σου δίνει χαρά, τί σου στερεί την χαρά! Η Έκλειψη θα σταθεί «μοιραία» για την εξέλιξη της αισθηματικής σου ζωής, αυτό μπορεί να σημαίνει τον ερχομό ενός νέου δυνατού έρωτα που θα φέρει ριζικές αλλαγές στην ζωή σου, θέματα που αφορούν τα παιδιά ή την τεκνοποίηση αναμένεται να προσφέρουν ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία Έκλειψη που θα φέρει και πάλι τον έρωτα στην ζωή σου! Έτσι λοιπόν μπορεί να δεις την ερωτική φλόγα να ανάβει και πάλι σε μία σχέση που έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου, όμως αν είσαι ελεύθερος, δεν σου κρύβω ότι αυτό το διάστημα αποτελεί την δική σου σημαντική στιγμή για κάτι καινούργιο ερωτικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να βιαστείς σε επιχειρηματικά σχέδια, ή να παρασυρθείς από την πίεση που δέχεσαι από τις γνωριμίες ή τους φίλους σου για κινήσεις επαγγελματικές που λίγο μετά θα μετανιώσεις. Στα οικονομικά η εβδομάδα φέρνει τονισμένα έξοδα.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται η Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο όπου αναμένεται να αφήσει το δικό της στίγμα, ή αλλιώς τα δικά της ανεξίτηλα σημάδια στην ψυχή σου, φέρνοντας μία ουσιαστική μεταμόρφωση στην ζωή σου! Επηρεάζονται άμεσα θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τις βάσεις σου, ή αλλιώς την προσωπική σου ζωή! Αυτό το διάστημα συμβαίνουν γεγονότα που φέρνουν «ρίχτερ δονήσεων» στους παραπάνω τομείς και καλείσαι να κάνεις ανακατατάξεις! Μπορεί να αλλάζεις σπίτι, να αντιμετωπίζεις ζητήματα που αφορούν το ακίνητο ή την επαγγελματική έδρα, να έρθεις σε ασυμφωνία με μέλη της οικογένειας, ή ακόμα τώρα μπορεί να προκύψουν γεγονότα και στα επαγγελματικά σου, τα οποία θα διεγείρουν το φόβο και την ανασφάλεια, λόγω διατάραξης της σταθερότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πάθος, ερωτισμός αλλά αστάθεια, ακριβώς αυτά είναι τα στοιχεία της αισθηματικής σου ζωής για αυτή την εβδομάδα φίλε μου Υδροχόε. Μην βιαστείς να κάνεις συναισθηματικά ανοίγματα σε μία νέα σχέση, που δεν πληροί τις προδιαγραφές για να ερωτευτείς! Αν είσαι σε ένα δεσμό η άστατη συμπεριφορά σου θα προκαλέσει καβγάδες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου βρίσκεσαι σε μία περίοδο που θα πάρεις δραστικές πρωτοβουλίες και θα κάνεις κινήσεις προκειμένου να αναρριχηθείς! Στα οικονομικά σου για την ώρα οι συνθήκες είναι καλές αλλά σε τρομάζει το αύριο!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο και σε παρακινεί να έρθεις σε τελικές αποφάσεις για την πορεία σου! Είναι μία Έκλειψη που θα σε ωθήσει να κάνεις επιλογές που «τρέναρες», να πεις λόγια που δίσταζες ή φοβόσουν, να διεκδικήσεις ένα καλύτερο αύριο , ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι κάποιους θα τους δυσαρεστήσεις. Τι πρέπει να προσέξεις με την Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο; Το όχημά σου (την ασφάλειά του ή υποκλοπές ,φθορές), την οδήγηση, τις μετακινήσεις, τα λόγια σου γιατί ίσως η παρορμητικότητά να σε οδηγήσει σε εκφράσεις που δεν είναι ωφέλιμες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα μπορείς να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να επιδιώξεις μία ανοιχτή επικοινωνία με το ταίρι σου, ή ακόμα και ένα ταξίδι που θα σας φέρει πιο κοντά! Αν δεν είσαι σε σχέση, οι συμπτώσεις και οι γνωριμίες της περιόδου έχουν κάτι σημαντικό να σου προσφέρουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα οι ρυθμοί είναι ταχύτατοι και κλείνουν οριστικά κάποιες εκκρεμότητες που αφορούσαν έγγραφα και αποφάσεις. Στον οικονομικό τομέα, υπάρχουν κάποιες απώλειες οι οποίες σε απογοητεύουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ