Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βαριά ήττα της Βέροιας στο Παραλίμνιο Σερρών με 3-0

Ούτε στο Παραλίμνιο Σερρών κατάφερε να βγάλει αντίδραση η Βέροια, η οποία για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Η απογοήτευση ήρθε από νωρίς, αφού ήδη από το πρώτο 45λεπτο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα τριών τερμάτων, το οποία και δεν έχασαν ποτέ.

Η αρχή έγινε στο 15′, με τον Καρυοφύλλη ανενόχλητο να παίρνει να εκτελεί με το κεφάλι και να σημειώνει το 1-0. Χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει, η Βέροια δέχτηκε και δεύτερο γκολ, με τον Πέτρου στο 32′ να δίνει προβάδισμα ασφαλείας στους γηπεδούχους. Με τον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε το πρώτο ημίχρονο και ο Απόλλων ευτύχησε να σκοράρει για τρίτη φορά, με τον Κουτζαβασίλη να διαμορφώνει το 3-0 για τους Σερραίους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βέροια φάνηκε να έχει “στεγνώσει” από δυνάμεις και χωρίς να καταβάλλει κάποια αντίσταση στους αντιπάλους της, ηττήθηκε με 3-0, ενώ κινδύνεψε και με διασυρμό.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ


Απόλλων Παραλιμνίου (ΚΙΑΣΣΟΣ): ΓΚΑΙΔΑΤΖΑΚΗΣ, ΚΙΟΥΤΣΕΚΤΣΙΔΗΣ, ΤΣΟΜΑΧΑΣΒΙΛΙ, ΚΟΥΤΖΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΖΑΒΕΡΔΑΣ, ΤΖΑΜΠΕΓΙΑ, ΓΚΟΥΜΑΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΗΣ, ΠΕΤΡΟΥ, ΤΣΙΜΙΚΑΣ.

ΝΟΜΙΚΟΣ, ΤΙΤΗΣ, ΚΑΛΟΥΠΤΣΗΣ, ΚΥΡΙΑΛΛΑΝΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΤΣΙΑΤΡΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΚΑΚΗΣ, ΤΑΡΑΣΗΣ.

Βέροια (ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΣ): ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ, ΓΙΑΓΤΖΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ, ΤΖΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΖΟΡΝΤΑΝ, ΝΤΟΓΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ, ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ, ΓΡΑΤΣΙΑΝΟΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ.

ΤΟΥΦΑΣ, ΚΕΤΟΓΛΟΥ, ΓΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΦΤΗΡΑΝΗΣ, ΝΤΕΛΛΑΣ, ΤΣΑΝΑΣΙΔΗΣ, ΤΕΡΖΗΣ, ΛΑΦΑΡΑΣ, ΑΔΑΜΙΔΗΣ.

4 σχόλια:

  1. Πολύ χωριό γενήκαμε , έλεος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας Νομός τρεις πόλεις μια ομάδα.
    Αλλιώς χεν υπάρχει σωτηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού μπορούμε και κατεβάζουμε έστω τέτοια ομάδα πάλι δόξα τω θεώ να λέμε
    Αλλού καταργήθηκε και το Γήπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ