Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βαριά» ήττα και αποκλεισμός της Βέροιας από το Κύπελλο Ημαθίας

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση Α.Ε Αλεξάνδρειας – ΝΠΣ Βέροιας για την 2η φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η ομάδα της Αλεξάνδρειας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της και επικράτησε σχετικά εύκολα με 3-0 παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία να μπουν μπροστά στο σκορ οι γηπεδούχοι ήταν όμως αυτοί που ευτύχησαν να πανηγυρίσουν μόλις στο 12′ όταν ο Λίτσι σέρβιρε στον Χασιώτη και αυτός με σουτ νίκησε τον Τσανασίδη.Η ομάδα του Πρίντζιου πήρε την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο κυνηγώντας το δεύτερο τέρμα που θα έδινε ουσιαστικά την πρόκριση στην ομάδα του.

Ο Λαφάρας μετά από τραγικό λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και από πλεονεκτική θέση σημάδεψε στο 37′ το δοκάρι της εστίας του Τόλιου και σαν να μην έφτανε αυτό ο Λίτσι μετά από ωραία πάσα του Αβραμόπουλου 3′ αργότερα και συγκεκριμένα στο 40′ έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στην εστία του Τσανασίδη μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Η Αλεξάνδρεια πίεζε ασφυκτικά ήταν η ομάδα που δημιουργούσε καταστάσεις μπροστά από την εστία του Τσανασίδη χάνοντας ακόμη μια ευκαιρία πριν την ανάπαυλα, αυτή τη φορά με τον Γιάννη Πιπιλιάρη με κεφαλιά να βρίσκει το δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη δεν άλλαξαν και πολλά!

Ο Λίτσι έπαιζε σαν ”δαιμονισμένος”, Τσιρίδης και Τασιόπουλος ήταν απόρθητα κάστρα και η Βέροια στα μεγαλύτερα σημεία εκτός κλίματος αγώνα.

Ότι δεν κατάφερε να κάνει ο Χασιώτης στο 60′ (δοκάρι) το έκανε ο εξαιρετικός Πιπιλιάρης Γ. στο 85′ γράφοντας το τελικό 3-0 της αναμέτρησης.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες και δείτε φωτορεπορτάζ στο sportsfan.gr

4 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ