Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παρολίγον σοβαρό τροχαίο στα Πολυκλαδικά


ΙΧ ξέρφυγε της πορείας του, πέρασε την νησίδα και κατέληξε στο αντίθετο ρεύμα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 24 Οκτωβρίου 2023 στην οδό Σταδίου στη Βέροια, όταν ΙΧ ξέφυγε της πορείας του, πέρασε την διαχωριστική νησίδα και κατέληξε στο αντίθετο ρεύμα, μπροστά από τα Πολυκλαδικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr από αυτόπτες μάρτυρες, η οδηγός του ΙΧ που εκινείτο στην οδό Σταδίου, στο ρεύμα προς Πατρίδα, προσπάθησε να αποφύγει αστικό λεωφορείο που, αναχωρώντας από την στάση μπήκε στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, ανέβηκε στην νησίδα και αφού πέρασε ξυστά ευτυχώς από κολόνα, κατάληξε στο πεζοδρόμιο του αντίθετου ρεύματος.

Ευτυχώς εκείνη την στιγμή, δεν περνούσε από το σημείο κάποιος πεζός και το ΙΧ ακινητοποιήθηκε χωρίς να τραυματιστεί ούτε η οδηγός του.

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στο σημείο, τόσο από τους οδηγούς όσο και από τους πεζούς, καθώς στον συγκεκριμένο δρόμο αναπτύσσονται υψηλές ταχύτητες, ενώ λόγω της λειτουργίας των σχολείων, κινούνται εκατοντάδες μαθητές καθημερινά.

Στο σημείο εσπευσε και κλιμάκιο της Τροχαίας Βέροιας, όπου ερευνά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

9 σχόλια:

  1. Υπάρχει όριο ταχύτητα σε σχολική περιοχή....μέχρι 50.Εαν δεν έτρεχε και απλά πατούσε φρένο,θα ήταν όλα μια χαρά.Ολα τα άλλα είναι περιττά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 50 δεν είναι το όριο. Σε σχολική περιοχή 30 είναι.

      Διαγραφή
  2. Τα ματια σας στον δρομο και οχι στο κινητο. Ετσι δινατε εξετασεις στην σχολη οδηγων? Μηπως θελετε να γινει η επανακτηση διπλωματος με εξεταση οδηγησης? Παρατηρησα οτι πολλοι νεοι αφου παρουν το διπλωμα δεν σταματανε τελειως στις διασταυρωσεις οταν ειχα μαθημα οδηγησης στην Βεροια και Αλεξανδρεια και εχει τυχει καποιοι απο την courier με αμαξι να παραβιαζουν την προτεραιοτητα απο οχημα που ερχεται απο δεξια ενω ο αριστερος δεν ειχε stop. Και οταν πλησιαζα το χωριο επισκοπη με μαθημα οδηγησης πολλοι δεν τηρουν το οριο ταχυτητας. πηγαινανε οι αλλοι με 80 και κανανε προσπεραση με διπλη γραμμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελα απλα ηθελες να βγαλεις κακια για τοις courier φιλε μου.
    παραβαση κανουν και τα taxi , τα φορτηγα , τα λεωφορεια κλπ.
    μονο το courier ειδες εσυ , ετσι απλα και αοριστα.
    οι υπολοιποι ιχ οδηγοι ειναι ολα οκ ετσι?
    Υ.Γ. τις προαλλες ειδα να μιλαει στο κινητο και να αλλαζει ταχυτητα με το αριστερο οδηγος εκμαθησης αυτοκινητου.
    οπως τα γραφεις στα γραφω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ υπάρχουν Πολυκλαδικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η περιοχη σου αρεσει δε σου αρεσει παντα θα την αποκαλουν ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΑ !!!!!
      για να μαθαινουν οι νεοι και να θυμουνται ιστορικες στιγμες οι παλαιοι!!!

      Διαγραφή
  5. ΜΟΝΟ ΦΑΝΑΡΙΑ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και είδα ένα τρακτέρ να προσπερνά ένα ελικόπτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάλλον θα είναι από το χωριό Αη Γιώργη γιατί εκεί όλη ανάποδα πάνε και η τροχαία δεν τους έχει συμμόρφωση τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ