Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τροχαία και Δημοτική Αστυνομία ενώνουν δυνάμεις για να βάλουν τάξη στο κέντρο της Βέροιας

Συνεργασία αστυνόμευσης μεταξύ του Τμήματος Τροχαίας και της Δημοτικής αστυνομίας ξεκινάει με διοικητή τον Θωμά Νιώπα, την προϊσταμένη ελέγχου της δημοτικής αστυνομίας Ελένη Σιακαβάρα, αλλά και τα έμπειρα στελέχη των δύο Υπηρεσιών.

Εφαρμόζοντας καλές πρακτικές και καινοτόμες δράσεις καθημερινά στην κοινή δράση, έχοντας ως στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η καλή επικοινωνία θα είναι σύμμαχος στην αποτελεσματικότητα του έργου των δύο υπηρεσιών.

23 σχόλια:

  1. ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΓΕΝΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Βέροια το 2023 είναι καλά (υπήρξαμε χειρότερα απο πολλές απόψεις) αλλά έχει δυνατότητα να γίνει καλύτερη -βούληση δεν υπάρχει(απο Δήμο - αστυνομία).
    Μυστήριοι επαγγελματίες που παρκάρουν αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους όπου-όποτε-για όσο γουστάρουν,ελλειψη σταθερών ρανταρ ταχύτητας,περισσοτερων μπλοκων σε διαφορετικά σημεία διαφορετικες ώρες της ημερας καθε φορά,περισσοτεροι χωροι στάθμευσης μοτοσυκλετών στο κέντρο της πολης, περισσότερες κλήσεις παράνομης στάθμευσης σε όσους έχουν αντικοινωνική συμπεριφορά, ΚΤΕΛ ΑΣΤΙΚΑ εξω απο το κέντρο της Βέροιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΛΛΟΝ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ......ΡΙΧΝΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟ, Η ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον αστειεύεστε, οταν το παραταει ο καθενας οπου βρει, η τροχαια πρεπει να τους ψαχνει κ να ρωταει γιατι το παρατησαν;;;;; Τι λετε;;;; Ολοι ζαμαν φου ειναι.

      Διαγραφή
  4. Έχω μπερδευτεί με τους πολίτες αυτής της πόλης...Τελικά γράφει η τροχαία ή όχι... Θέλουμε να γράφει η τροχαία ή όχι...Πρέπει να να γράφει η τροχαία όσους παρανομούν ή όχι...Μου φαίνεται δεν ξέρετε τι θέλετε. Απ'ότι κατάλαβα θέλετε να γράφει, αλλά όχι εσάς..!!!Νοοτροπία Ελληνάρα,να εφαρμόζονται οι νόμοι όπου μας βολεύει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ. ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΕΝΤΟΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΘΟΡΥΒΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ.

      Διαγραφή
    2. Ασήμαντος λόγος είναι να παρατάς το αμάξι σου όπου γουστάρεις και να δημιούργεις κυκλοφοριακό χάος? Να σε ανέχονται όλοι για να πάρεις γύρο να φας ή να πληρώσεις το λογαριασμό?
      Δηλαδή η πάρτη μου και όλοι οι άλλοι να πάτε να γ@.....τε!!!
      Κάθε μέρα να σε ρείχνουν πρόστιμα νεοελληνα ραγια!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος 5.00 μ.μ. Ό,τι και να λέμε εμείς, οι Ελληνόφωνοι δεν πρόκειται να διορθωθούν λόγω έλλειψης παιδείας και σωστής ανατροφής. Αυτοί απαιτούν να μην ελέγχονται οι ίδιοι, αλλά όταν κάποιος κάνει το ίδιο με αυτών παράπτωμα και κυρίως αν επηρεάζει αυτούς, χαλάνε τον κόσμο γιατί δεν υπάρχει αστυνόμευση!!Όλοι αυτοί θέλουν νόμους λάστιχο που θα εφαρμόζονται κατά το δοκούν..!!!Όχι κυρίες και κύριοι!!Ή θα εφαρμόζονται όλοι οι νόμοι πάντα και για άπαντες ή δεν θα εφαρμόζονται ποτέ και για κανέναν και θα επιβιώνει ο δυνατότερος..!!! Αποφασίστε τι θέλετε. -

      Διαγραφή
  5. ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΩΝ ΔΗΜ. ΕΣΟΔΩΝ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εσύ κι εγώ είμαστε νομοταγείς πολίτες και δεν κάνουμε ό,τι μας βολεύει, δεν θα πιάσουν ποτέ το στόχο που αναφέρεις. Φυσικά αυτό που λες δεν ισχύει σε καμία περίπτωση για την τροχαία.

      Διαγραφή
  6. Για τίποτα δεν είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τίποτα δεν είμαστε για αυτό και οι αιρετοί μας έχουν γραμμένους, σε λέει ο αιρετός θα φωνάξει θα ξεσπάσει πάλι θα με ψηφίσει αφού δεν έχουμε απαιτήσεις και ασχολούμαστε μόνο με την πάρτη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γράψιμο χωρίς σάλιο παντού. Να χρησιμοποιούν τα πόδια για μετακινήσεις. Τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η δουλειά τ ης τροχαίας είναι να συντονίζει και να επιβλέπει, όχι για να επιβάλει πρόστιμα.
    Βέβαια όταν απευθύνεται σε πολίτες μίας πόλης που σέβονται τους νόμους και τους συμπολίτες τούς.
    Όταν δεν φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο η τροχαία απλά θα γράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΡΑΨΤΕ ΑΒΕΡΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΛΥΠΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝ ΚΑΙ ΕΦΕΤΖΙΛΙΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΡΙΒΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ. ΓΡΑΨΤΕ ΑΒΕΡΤΑ ΛΕΜΕ. ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η αλήθεια είναι πως ως οδηγοί ειμαστε απρόσεκτοι, ατομιστες, εγωιστές, αλαζόνες.. Μια αστυνόμευση στα πλαίσια της λογικης, πάντα χρειάζεται για την ασφάλεια ολων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kserete?efthini exei aftos pou efevrese tin roda!
    afton na grapsete!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ για αρχή πήγαινε σχολείο να μάθεις Ελληνικά και μετά σχολίασε με ειρωνικό υφάκι.

      Διαγραφή
  13. Για τα τραπεζοκαθισματα των καφετεριων δεν αναφερθηκε κανενας.Γιατι δεν τολμανε να τα συμμαζεψουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. troxaia k d.astynomia theloyn kai oi dyo grapsimo!proklitiki i asdiaforia p.x. xthes tetarti mera xoris agora anoixti mprosta sto mall gonia mple jeep pano sti strofi parkarismeno dimiourgoyse kykloforiako xaos sti venizeloy i astynomia pernoyse k den ekane tipota.poso sapila poia ntropi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ας είναι καλά οι μάχιμοι τροχονόμοι που βρίσκονται όλη μέρα στον δρόμο, στο καυσαέριο, στον ήλιο και στο κρύο, και με αντιπαράθεση με τους πολίτες, που ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δλδ τι θα κάνουν που δεν κάνουν μέχρι τώρα;εκτός αν δημιουργήσουν χώρους στάθμευσης κι αν σταματήσουν να έχουν επιλεκτική κρίση στο θέμα γραψιματος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τις...ευαλωτες κονωνικες ομαδες τις γραφουν;
    εκει....την παπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ