Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τόλκας: «Ο λαός θα πρέπει να δει καθαρές προτάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Τηλεοπτική εμφάνιση στο One Channel πραγματοποίησε ο Άγγελος Τόλκας. Ο πρώην υφυπουργός μίλησε για όλους και για όλα και σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το αν καπελώνει ο ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ όσον αφορά τα αποτελέσματα των εκλογών, με τον ίδιο να απαντάει: 

«Καπέλωμα σημαίνει ότι συμπεριφέρεται κάποιος ως ιδιοκτήτης των μελών, των στελεχών, των ψηφοφόρων. Απαράδεκτο από όπου και αν προέρχεται, όπου κι αν απευθύνεται.

Πέρα από την μικροπολιτική συζήτηση θα πρέπει να αναδείξουμε ότι με ευθύνη της Κυβέρνησης για τον αποκλεισμού των Δήμων από χρηματοδοτήσεις και από το Ταμείο Ανάκαμψης, ένα έργο σημαντικό σε κάθε δήμο της χώρας δεν έχει γίνει την τελευταία τετραετία.

Είναι δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προετοιμάστηκε ώστε πλειοψηφικά να έχει στελέχη που θα μπορούσαν να κερδίσουν στις εκλογές. Επίσης έγιναν λάθη όπως η μη αποδοχή της έγκαιρης εισήγησης του πρώην Προέδρου Τσίπρα για υποψήφιο στην Αθήνα που θα μπορούσε να κερδίσει τον κο Μπακογιάννη».

Στην συνέχεια ο τέως Βουλευτής Ημαθίας σχολίασε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται να επενδύσει στην ορθή προετοιμασία, κινητοποίηση, ετοιμότητα και πολιτική παρέμβαση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Να τακτοποιήσει τα του οίκου του, να στελεχώσει το κόμμα και την κοινοβουλευτική παρουσία μετά από δύο ήττες στις εθνικές εκλογές και την προεδρική εκλογή.

Τέλος, τόνισε πως τα συμφέροντα της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων δεν εκπροσωπούνται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αυτή η πλειοψηφία θα πρέπει να δει καθαρές πολιτικές και προτάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε το video:

5 σχόλια:

  1. Το κενό που άφησε ο Αλέξης Τσιπρας είναι δυσαναπληρωτο.

    Για τούς Αμερικανούς και Ευρωπαίους.
    Τετοιο εθνικό προδότη να υπογράψει Πρεσπες δε θα ξαναβρούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @21 Οκτωβρίου 2023 στις 8:05 μ.μ.@ Εσύ μείνε με τους μπατριωτες που μισό αιώνα άφησαν να λέγονται σκέτο Μακεδονία και στα σχολικά βιβλία τους έγραφαν ότι η Θεσσαλονίκη τους ανήκει .Τέτοια πρόβατα να φωνάζουν προδοτική τη Συμφωνία των Πρεσπών πραγματικά δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο όσο κι αν ψάξεις ...

      Διαγραφή
  2. Σε βλέπω ΓΟΝΑΤΙΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ και πάλι ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί στον Σφύριζα, πραγματικά σφυρίζουν αδιάφορα. Με τις Σταχτοπούτες που γέμισε το κόμμα σας , που πάτε ρε καραμήτροι? Δεν βλέπετε τον λαό που το έριξε στις καζούρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άγγελε δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά τα κάνατε σκ@τ@.
    Και τώρα τα τρώτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ