Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την κράτησε όρθια ο Καντιμοίρης - Το γύρισαν οι «μπέμπηδες»!


Από την παραλίγο τραγωδία του α' ημιχρόνου - σε πλήρη ανατροπή εξελίχθηκε ο αγώνας της Βέροιας

Δυο διαφορετικά πρόσωπα έδειξε η Βασίλισσα του Βορρά στον εντός έδρας αγώνα με τη Νίκη Ευκαρπίας. Κάκιστη στο πρώτο ημίχρονο, δέχτηκε ένα γκολ και αν δεν ήταν ο Γιώργος Καντιμοίρης να την κρατήσει όρθια σε 2 τουλάχιστον φάσεις, η Ευκαρπία θα μπορούσε να πάει άνετα με 0-3 στα αποδυτήρια…

Όταν μπήκαν οι “μπέμπηδες”

Όμως στο δεύτερο ημίχρονο, η είσοδος του 19χρονου Μιχαηλίδη και του 16χρονου Βασιλακάκη ισορρόπησε το ματς, καθώς η Βέροια έκλεισε χώρους και άρχισε να κρατάει περισσότερο στη μπάλα. Επιπλέον, η είσοδος του 17χρονου Τούφα στο 63’ έγειρε ακόμα περισσότερο την πλάστιγγα υπέρ της «Βασίλισσας». Από εκείνο το σημείο και μετά είδαμε τον πολύ καλό Θοδωρή Μιχαηλίδη, να κάνει “εξαιρετικούς “συνδυασμούς με τον Ντόγο στα αριστερά και από έναν τέτοιο συνδυασμό προήλθε το γκολ της ισοφάρισης στο 75’ με σκόρερ τον Τούφα! Ο πανηγυρισμός του νεαρού πραγματικά ήταν μια αχτίδα αισιοδοξίας για το μέλλον των νεαρών ποδοσφαιριστών της Βέροιας.

Η νεανική ορμή και το ταλέντο φαίνεται πως «ξεκλείδωσαν» μετά την ισοφάριση και ήταν πλέον αντιληπτό ότι η ομάδα μπορούσε και άξιζε να σκοράρει και δεύτερο γκολ. Όπως κι έγινε στο 88’ με τον Μελικιώτη, ο οποίος μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε καλά πατήματα στο χορτάρι.

Τελικά, το κράμα παλιών και νέων έδεσε, με τη Βέροια να παίρνει το πρώτο τρίποντο της σεζόν μέσα σε αποθέωση από τους περίπου 500 φιλάθλους που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο.

3 σχόλια:

  1. Τελικά κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας, εγώ μάλλον σε άλλο παιχνίδι ήμουν. Η ποιότητα της ομάδας δεν είναι ούτε για β' τοπικό. Ομάδα για γέλια και για κλάματα. Κάποιες φορές αναρωτιέμαι μήπως μπορώ να μπώ να παίξω κι εγώ που είμαι 120 κιλά. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάτε καλά ρε;; για ένα τσουβαλια γκολ ήταν η Βέροια! Τώρα το πώς νίκησε;;;... Θαύμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη γραφετε τετοια σχολια θα λενε οτι ειστε κακοπροαιρετοι κι οτι κανετε πολεμο στην ομαδα. Οποιος ηταν στο ματς χθες ή ειδε τις φασεις ειδε οτι κοιμηθηκε ο Θεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ