Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τίμησε τον Προστάτη της Δικαιοσύνης ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας

Τον Προστάτη της Δικαιοσύνης, Άγιο Ιερομάρτυρα Διονύσιο Αρεοπαγίτη, τίμησε την Τρίτη 3 Οκτωβρίου ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας, στα γραφεία που διαθέτει στην Πλατεία Ωρολογίου. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί με Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Βέροιας και μνημόσυνο των αποβιωσάντων δικηγόρων, συμβολαιογράφων, δικαστικών υπαλλήλων και δικαστικών επιμελητών.

Στη συνέχεια, με την ευκαιρία της έναρξης του νέου δικαστικού έτους, τελέστηκε Αγιασμός στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου «Φιλοκτήμων Παπαδόπουλος», από τον Μητροπολίτη κ. Παντελεήμων.

Ακολούθησε η απονομή τιμητικών πλακέτων στην Αικατερίνη Μαργαρίτη, την Βασιλική Τάκη, τον Δημοσθένη Δαβόρα και τον Ιωαννίδη Αλέξανδρο, οι οποίοι αποχωρούν από τον σύλλογο, ενώ ύστερα τα φώτα στράφηκαν προς τους νεοδιορισθέντες δικηγόρους του Συλλόγου Σημανίκα Αρετή, Τζίμπουλα Νικόλαο, Ζλατάνο Νικόλαο, Τσιοχάρη Κωνσταντίνο, Βασιλειάδη Γεώργιο και Μουρτζίλα ΧρυσούλαΤην εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος, Στέργιος Σουροβίκης, ενώ παραβρέθηκαν ο Διοικητής της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ημαθίας Πύραρχος Αλέξανδρος Κουβακάς, ο αντιδήμαρχος Βέροιας Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ως εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής, εκπρόσωπος της Ι Μεραρχίας Πεζικού και πολλά μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου. 

Η ημέρα έκλεισε με ομιλία από του νέου δικηγόρου κ. Νικολάου Τζίμπουλα, με θέμα: «Η Συνθήκη της Λωζάνης», ενώ ακολούθησε και δεξίωση στον χώρο με πλούσιο μπουφέ και πολύ «κους κους».

Δείτε φωτογραφίες:










































































1 σχόλιο:

  1. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ