Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τίμησαν τον προστάτη τους Άγιο Αρτέμιο οι Αστυνομικοί της Ημαθίας


Η Ελληνική Αστυνομία γιόρτασε σήμερα (20 Οκτωβρίου 2023) την «Ημέρα της Αστυνομίας» και τη μνήμη του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Η «Ημέρα της Αστυνομίας» θεσπίστηκε από την Πολιτεία για να τιμήσει το έργο και την προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στην κοινωνία.

Στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, τελέστηκαν σήμερα το πρωί επίσημες δοξολογίες σε Ιερούς Μητροπολιτικούς Ναούς και αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Λάζαρου Μαυρόπουλου.


Στην Ημαθία, η επίσημη δοξολογία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων, παρουσία του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, Ταξίαρχου Γιώργου Αδαμίδη, του βουλευτή Τάσου Μπαρτζώκα, του βουλευτή Λάζαρου Τσαβδρίδη, του περιφερειακού συμβούλου Στέργιου Μουρτζίλα, του αντιδημάρχου Βέροιας Αλεάξανδρου Τσαχουρίδη, υψηλόβαθμων στελεχών της Α.Δ. Ημαθίας, εκπροσώπων της Ηγεσίας του στρατού και της Πυροσβεστικής Ημαθίας, του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, εκπροσώπων Ενώσεων Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κτλ.

Επιπλέον, με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιείται πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της αστυνομίας.





4 σχόλια:

  1. Μόνο ένας Μούρτης θα μας σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθεια αυτη η φωτογραφια τι νοημα εχει ;;; του να τους γνωρισουμε, οτι ειναι ενωμενοι στο καθηκον ολοι αιρετοι και υπηρεσιακοι....αφηστε τις εικονες και καντε το ορθολογικο καθηκον κυριως οι αιρετοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η φωτογραφία δείχνει πως ο Τσαχουρίδης δεν απουσιάζει ποτέ από εκδηλώσεις μέχρι να φωτογραφηθεί.

      Διαγραφή
  3. Λόγω του εκκλησιασμού η τροχαία δεν έδωσε κλήσεις στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ