Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θύμα απάτης 45χρονη στην Πιερία - Απέσπασαν πάνω από 10.000€ με πρόσχημα το Market Pass

Θύμα ηλεκτρονική απάτης σε χωριό της Πιερίας, έπεσε τη Δευτέρα (9/10) μια 45χρονη, με τους δράστες να χρησιμοποιούν ως «βιτρίνα» την καταβολή του Market Pass. 

Ειδικότερα, ένας άγνωστος κάλεσε την 45χρονη σχετικά με την καταβολή του Market Pass και ζήτησε από το θύμα να μεταβεί στο ΑΤΜ για να του καταβάλει το χρηματικό ποσό των 11.500 ευρώ.

Η γυναίκα τον άκουσε και μετέφερε αποσπασματικά σε λογαριασμό το χρηματικό αυτό ποσό. Βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για το νέο περιστατικό απάτης.

4 σχόλια:

  1. Στον δικό μου τραπεζικό λογαριασμό ,ουτε hacker μπορεί να βρει χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεσω viper οι περισσοτερες απατες εχουν γινει. Για market pass fuel pass και για ΕΟΠΥΥ που γινεται προσφατα ενω παριστανουν το λογιστη και βοηθο λογιστη. Αφου ξερουν τον αριθμο κινητου των θυματων τους αρα ειναι γνωστοι η κολλητοι. Με εφαρμογη revolut κανουν τις απατες. Μην δεχεστε επαφες με whats app η viper και ουτε καν με συναλλαγες με bitcoin και telegram μεσω facebook. O κλεφτης η απατεωνας παντα τρεχει και οδηγει επικινδυνα.

      Διαγραφή
  2. Εσύ όμως παίρνεις επίδομα; Η κυρία και λεφτά είχε στην άκρη και επίδομα έπαιρνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίδομα ανεργίας θα πάρω τον Μάρτιο για πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια εργασίας. Δουλεύω σε εργοστάσιο φέτος για πρώτη χρονιά. Πριν ήμουν στην εστίαση σε διάφορα καταστήματα και έφυγα επειδή οι εργοδότες δεν μου πλήρωναν τις υπερωρίες που έκανα. Και ήταν 8. Θα μείνω στο εργοστάσιο για να παίρνω αυτά που δικαιούμαι.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ