Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κατέθεσε στεφάνι στα Τέμπη ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Βέροιας

«Όσα χρόνια και αν περάσουν θα είμαστε εκεί στην μεγαλύτερη στάση της οπαδικής μας ιστορίας»

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης τελέστηκε στο μνημείο των Τεμπών η επιμνημόσυνη δέηση για τους έξι φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που έχασαν τη ζωή τους, σε ένα τραγικό δυστύχημα, στις 4 Οκτωβρίου του 1999.

Σύσσωμη η οικογένεια του Δικεφάλου έδωσε το παρών στο ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που έχασαν στην άσφαλτο τη ζωή τους, πριν από 24 χρόνια. Στα Τέμπη βρέθηκε και ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος δεν ξέχασε τα αδικοχαμένα «αετόπουλα». Εκεί ήταν και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του ΠΑΟΚ Βέροιας, όπου και κατέθεσε στεφάνι στην μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών.

Το παρών από την ομάδα του ΠΑΟΚ έδωσαν οι Στέφανος Τζίμας, Γιώργος Βρακάς και Λευτέρης Λύρατζης που έμειναν εκτός αποστολής από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ από Μόναχο και Ντίσελντορφ έστειλαν στεφάνι στη μνήμη των έξι παιδιών.


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ