Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (17/10 - 22/10)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Παρασκευή και … 13 μπορεί οι προλήψεις να μην μας δίνουν αισιόδοξα μηνύματα, αλλά και η αυριανή Ηλιακή Έκλειψη στο Ζυγό να μας κάνει να βρισκόμαστε «κάπως», όμως ένα τυχερό τρίγωνο ανάμεσα στον Άρη από το Σκορπιό και τον Κρόνο από τους Ιχθείς, έρχεται για να βάλει δομή και σταθερότητα σε συγκεκριμένους τυχερούς εκπροσώπους του ζωδιακού! Η όψη αυτή θα ευεργετήσει τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς και τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου! Πάμε να δούμε πώς θα μας επηρεάσει!

Ο Άρης, είναι ο πλανήτης της δράσης, του πάθους και της ενέργειας, αντιπροσωπεύει τον αγώνα, την αυτοπεποίθηση, την μαχητικότητα καθώς και τις ενστικτώδεις αντιδράσεις μας. Ο Κρόνος, από την άλλη πλευρά, είναι ο πλανήτης της διάρκειας, της ωριμότητας και της υπευθυνότητας. Το τρίγωνο μεταξύ τους δημιουργεί μια ευνοϊκή αρμονία που μπορεί να επιφέρει θετικά αποτελέσματα σε διάφορους τομείς της ζωής μας.

Οι πρωτοβουλίες, οι κινήσεις, οι πράξεις που θα γίνουν αυτή την ημέρα θα μπορούν να έχουν ένα σταθερό αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου. Έχουμε την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε τη γνώση, την εμπειρία ή ακόμα και την ώριμη συμβουλή ενός ανθρώπου, προκειμένου να βάλουμε γερά θεμέλια στην ζωή μας. Με το τρίγωνο Άρη – Κρόνου έχουμε το σθένος, την αντοχή και την ενέργεια να ξεπεράσουμε εμπόδια και προκλήσεις, να λειτουργήσουμε αποδοτικά, οργανωμένα και να καταφέρουμε να κερδίσουμε την αναγνώριση και τον σεβασμό που επιζητούμε.

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, η νέα εβδομάδα σε βρίσκει επικεντρωμένο σε θέματα εργασίας και εν γένει πρακτικών συμφερόντων ! Τα εξωτερικά γεγονότα θα επηρεάσουν άμεσα τα επαγγελματικά σου συμφέροντα. Ωστόσο αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας μπορείς να καλλιεργήσεις τις ελπίδες σου και προβλέπεται ότι το φθινόπωρο στην πορεία του θα σε δικαιώσει. Στα οικονομικά δείξε προνοητικότητα Στην επικοινωνία με το περιβάλλον διατήρησε τη διαύγεια και την ψυχραιμία, καθώς υπάρχουν συγκρουόμενες απόψεις και συμφέροντα τα οποία θα μπορούσαν να σε μπλέξουν σε δυσάρεστες καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Άνοιξε τα χαρτιά σου στα αισθηματικά και πες αυτά που σκέφτεσαι, αυτά που αισθάνεσαι, μην επιβάλεις όμως να έχεις τα αποτελέσματα που εσύ ο ίδιος θες. Ο σύντροφος σου θα είναι θετικός σε μία ανοιχτή συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν την σχέση σας. Αν δεν έχεις σχέση, δέχεσαι το «κάλεσμα» για μία νέα γνωριμία, η επιφυλακτικότητά σου μπορεί να σε κάνει ωστόσο να βάλεις «φρένο»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Ήλιο και τον Ερμή να κινούνται στο ζώδιο του Σκορπιού είσαι επικεντρωμένος στα οικονομικά σου και στην έγκυρη και σωστή επίλυση των εκκρεμοτήτων, κάτι που το καταφέρνεις. Θετικές θα είναι οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, αφού δείχνεις ζήλο και η δημιουργικότητά σου θα ανταμειφθεί!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η περίοδος αυτή είναι λίγο έντονη στην διασφάλιση των κεκτημένων και των συμφερόντων σου . Η Αφροδίτη αποτελεί ένα «δίχτυ προστασίας» σε ότι αφορά προσωπικά ενδιαφέρονται και συμφέροντα, ο Άρης όμως στον Σκορπιό, φέρνει υπερβολές και εντάσεις ψυχικές αλλά και οικονομικές! Μερικές φορές φαίνεται ότι υπερασπίζεσαι μια δίκαιη υπόθεση, αλλά να θυμάσαι ότι το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα το σωστό. Προσπάθησε να προσαρμόζεις στις αλλαγές που γίνονται και να εκσυγχρονίζεις στον τρόπο που εργάζεσαι και ζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου αφήνεσαι στα καλέσματα του έρωτα και απολαμβάνεις στιγμές. Ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα που σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία από το ζώδιο σου, η τύχη σου χαμογελά και σου κλείνει πονηρά το μάτι για να κάνεις μία νέα αρχή στα αισθηματικά σου, είτε πρόκειται με νέο , είτε με παλιό σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολεμική διάθεση επικρατεί στα επαγγελματικά και δέχεσαι αρκετό ανταγωνισμό. Προσπάθησε να μην πέσεις σε λόγια και να μην μοιράζεσαι τις σημαντικές πληροφορίες που αφορούν την εργασία σου με δήθεν «καλοθελητές»! Στον οικονομικό τομέα έχεις τα τυχερά σου και η εβδομάδα κρίνεται κερδοφόρα!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, είναι σημαντικές οι μέρες που ακολουθούν αλλά νευρικές και συχνά αντίξοες. Ο άξονας προσωπικής και επαγγελματικής ζωής αναδιαμορφώνεται και διαταράσσεται. Θα χρειαστεί να παραμείνεις σταθερός στις επιδιώξεις σου, και να γίνεις περισσότερο διπλωμάτης. Μην ξεχνάς την ιδιότητα του αγγελιοφόρου και του μεσολαβητή που σε διακρίνει. Αυτά τα δυο στοιχεία πρέπει να τα λειτουργήσεις στο έπακρο τώρα. Οικονομικά θα βρεις τρόπο να καλύψεις υποχρεώσεις και να ανταπεξέλθεις στα αυξημένα σου έξοδα. Αισθηματικά κερδίζεις τις εντυπώσεις αν είσαι ελεύθερος , ενώ αν έχεις σχέση θα βρεις τρόπους συνεννόησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από την Παρθένο, φέρνει ένα κύμα νοσταλγίας στα αισθηματικά και το τρίγωνο της με τον Δία σε βοηθά να ομολογήσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου και να δεχθείς μία προσέγγιση που είναι πολλά υποσχόμενη. Εμβάθυνση συναισθημάτων φέρνει στην ερωτική ζωή αυτή η εβδομάδα, αξιοποίησε αυτή την τάση όπως εσύ επιθυμείς καλύτερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής και ο Άρης από το Σκορπιό σε κάνουν να βρίσκεσαι σε υπερένταση για θέματα που αφορούν την εργασία σου! Θα κληθείς να πάρεις κάποιες αποφάσεις, που θα εφαρμόσεις άμεσα, διατήρησε την ψυχραιμία σου στο «αλαλούμ» που υπάρχει αυτό τον καιρό γύρω σου! Στα οικονομικά οι ανάγκες είναι αυξημένες, όμως καταφέρνεις και βρίσκεις την ισορροπία σου!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σημαντικές για εσένα οι επόμενες μέρες, καθώς παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα στο περιβάλλον σου καθώς ενεργοποιούνται όλες σου οι αισθήσεις και οι επιθυμίες. Είναι φρόνιμο να κάνεις μια αξιολόγηση των καταστάσεων και να ασχοληθείς με ότι θεωρείς σημαντικό. Μπορεί τα πνεύματα να είναι ευνοϊκά για τα σχέδιά σου , αλλά δεν σε συμφέρουν οι παρεξηγήσεις. Μη δίνεις λαβή για σχόλια και μην αφήνεις τρίτους να εισέρχονται στα προσωπικά σου. Απόφυγε τα καινούρια επαγγελματικά ξεκινήματα και μην κάνεις επενδύσεις οι οποίες μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού σε περίπτωση αντιξοοτήτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα για τα αισθηματικά σου φέρνει ικανοποίηση και απόλαυση! Με τον Ερμή και τον Άρη από το Σκορπιό βιάζεσαι εδώ και τώρα να πάρεις από το σύντροφό σου τις απαντήσεις που θέλεις, όμως υπάρχουν συναντήσεις και επικοινωνίες που σου δίνουν χαρά. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία έρχεται για να εκπληρώσει μία ερωτική σου επιθυμία, είτε αυτή είναι να ξεκινήσεις μία νέα σχέση, είτε να έρθεις πιο κοντά με το υπάρχον ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποίησε την δημιουργικότητά σου που μπορεί να σε κατευθύνει αυτή την εβδομάδα σωστά για να έχεις άριστα αποτελέσματα στα επαγγελματικά σου! Μην βιάζεσαι ωστόσο να πάρεις κάποια επιχειρηματικά ρίσκα! Στα οικονομικά βλέπεις καλές απολαβές και ανακτάς το θάρρος. Μία αγορά που θα κάνεις αυτή την εβδομάδα θα σου δώσει χαρά!

♌ Λέων

Γενικά

Η πορεία του Οκτωβρίου είναι ασταθής και αγχωτική. Η παρούσα εβδομάδα προβλέπεται να φέρει τα αποτελέσματα που θα σε ικανοποιήσουν και θα σε ωφελήσουν, είτε στον πρακτικό είτε στον επικοινωνιακό τομέα. Η παρουσία της Αφροδίτης ενισχύει τον παράγοντα της τύχης, και αυτό θα φανεί αμέσως στην καθημερινή σου απόδοση. Αξιοποίησε επαρκώς τις δυνατότητές σου και τις ευκαιρίες που προσφέρονται, και προώθησε τα προσωπικά σου συμφέροντα, χωρίς να το διατυμπανίζεις υπερβολικά. Πρέπει όμως να δίνεις προσοχή στη διαχείριση της διαθεσιμότητας τόσο της συναισθηματικής όσο και της οικονομικής. Μια απρόσμενη συνάντηση, μια μετακίνηση ή μια κοινωνική πρόσκληση μπορούν να σου προσφέρουν χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε να μην είσαι εύθικτος και παρεξηγείσαι με το κάθε τι … Ο σύντροφός σου κάνει βήματα για να σε προσεγγίσει και να λύσετε τις παρεξηγήσεις, όμως εσύ φαίνεται ότι του τα έχεις μαζεμένα και ξεσπάς για ότι έχει γίνει στο παρελθόν! Αν δεν έχεις σχέση φαίνεται ότι αυτή την εβδομάδα είσαι σε ένταση και εκνευρισμό με την πορεία της αισθηματικής σου ζωής και δεν το κυνηγάς πολύ για μία νέα γνωριμία … Μην περιμένεις όμως να πάρεις και την «ρεβάνς» σου από έναν έρωτα από τα παλιά, γιατί χάνεις πολύτιμο χρόνο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εξαιρετική είναι η εβδομάδα για ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά αφού το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία σου υπόσχεται τυχερές στιγμές και ευκαιρίες για επέκταση, άνοδο και νέα προοπτική στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου! Δικαιώνονται οι προσπάθειές σου και καταφέρνεις να φτάσεις κάτι που το ήθελες εδώ και καιρό πολύ!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, αυτή την εβδομάδα επηρεάζεσαι άμεσα από οτιδήποτε συμβαίνει γύρω. Δυσκολίες και αιφνιδιασμοί δεν απουσιάζουν, αλλά το θετικό είναι ότι γίνονται και εκκαθαρίσεις που, ενδεχομένως, να προκαλούν ανησυχία αλλά αφήνουν την πορεία σου απαλλαγμένη από οποιουσδήποτε χρεωστικούς λογαριασμούς. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ενεργοποιεί πολλές από τις ιδιότητές σου που θα αποδειχθούν χρήσιμες την κατάλληλη στιγμή. Ο Άρης έχει μεταβεί στον Σκορπιό και σε κάνει πιο αποτελεσματικό στην επικοινωνία, επομένως πρέπει να προσέχεις τα λόγια σου και τον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνεσαι σκόπιμα απέναντι σε τρίτους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τυχερό τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Δία από τον Ταύρο αποτελεί τον άσσο στο μανίκι σου στα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα. Μία σχέση σου μπαίνει σε μία νέα θετική πορεία και πλέον σου φεύγουν οι αμφιβολίες. Αν δεν έχεις σχέση τότε οι μέρες είναι κατάλληλες για να κάνεις μία γνωριμία που θα έχει μία πολύ καλή προοπτική σε βάθος χρόνου !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βιάζεσαι να δεις αποτελέσματα όμως μέσα από αυτή την ένταση που σε διακρίνει αυτό τον καιρό, μπορεί να πεις λόγια που θα μετανιώσεις ή να κάνεις κινήσεις που θα κριθούν επιπόλαιες. Μία χαρά στα οικονομικά σου θα σε βοηθήσει να καλύψεις τις ανάγκες σου!

♎ Ζυγός

Γενικά

Οι εξελίξεις πληθαίνουν τις επόμενες μέρες, και εσύ αγαπητέ μου Ζυγέ βρίσκεσαι στο πλαίσιο της αναδιαμόρφωσης. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος και να αξιοποιήσεις ο,τιδήποτε μπορεί να σε εξυπηρετήσει ή να σε ανανεώσει, είτε στα επαγγελματικά σου συμφέροντα είτε στην προσωπική σου ζωή. Θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις και στον τομέα των συναισθηματικών σου, ειδικά αν επιδιώκεις την ανανέωση. Οικονομικά όμως θα αντιμετωπίσεις έκτακτες ανάγκες ή θα χρειαστεί να υπερασπιστείς νομικά κάποιο σχετικό συμφέρον σου. Απόφυγε να μοιράζεσαι τα προβλήματά σου με ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με το θέμα που σε απασχολεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ζητάς εγγυήσεις από το ταίρι σου, θέλεις να ακούσεις λόγια που θα σε πείσουν και θα σου δώσουν την σιγουριά ότι η μεταξύ σας σχέση έχει πορεία! Σίγουρα θα πάρεις το πράσινο φως και θα ησυχάσεις! Αν δεν έχεις σχέση, μην απορρίπτεις εύκολα και γρήγορα έναν άνθρωπο που κάνει προσπάθεια να σε προσεγγίσει, ίσως αυτός να έχει ακριβώς αυτό που ζητάς αυτό τον καιρό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τρέχεις για οικονομικές υποθέσεις και ενώ νιώθεις ότι μόνιμα βρίσκεσαι με το χέρι στην τσέπη να τα πληρώνεις όλα, αυτή την εβδομάδα ανοίγονται και καλές προοπτικές για να βρεθείς πρακτικά και οικονομικά κερδισμένος. Στα επαγγελματικά υποχωρούν οι εντάσεις στις συνεργασίες σου και εσύ διατηρείς τις αποστάσεις σου κοιτώντας μόνο την δουλειά σου!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα έρχονται ενδιαφέρουσες εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα. Αυτές οι εξελίξεις αφορούν περισσότερο εσένα που είσαι ελεύθερος επαγγελματίας , αλλά προσφέρονται γενικότερα οι ευκαιρίες να εκφράσεις ταλέντα και να προωθήσεις τα συμφέροντά σου. Ο Άρης από το ζώδιό σου σε βοηθά να είσαι αποτελεσματικός στα σχέδια και στις επιδιώξεις σου. Οικονομικά, μην πέφτεις σε παγίδες και δείξε προνοητικότητα για μια περίοδο περιορισμένων πόρων που θα ακολουθήσει σύντομα. Στον τομέα των σχέσεων και του ερωτικού βίου, φαίνεσαι πιο συνεργάσιμος, και επικοινωνιακά αξιοποίησε τόσο την αντίληψή σου όσο και την διαίσθησή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πάθος και ερωτισμός χτυπούν κόκκινο αυτή την εβδομάδα και πλέον δεν μπορείς να είσαι σε κατάσταση αναμονής, αλλά παίρνεις την πρωτοβουλία για να φέρεις τα πράγματα στο σημείο ακριβώς που εσύ ο ίδιος θες. Ο Ερμής και ο Άρης από το ζώδιο σου σε παρακινούν να πεις λόγια που κρατούσες εδώ και καιρό μέσα σου ή να κάνεις κινήσεις που δεν σηκώνουν άλλη αναβολή! Το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία, προσφέρει ευκαιρίες για μία νέα τυχερή ερωτική γνωριμία που θα σε ανεβάσει πολύ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι αποδοτική στα επαγγελματικά και καταφέρνεις να τρέξεις με επιτυχία πολλές από τις υποθέσεις που ήταν τρεναρισμένες το τελευταίο διάστημα. Στα οικονομικά δεν είσαι ευχαριστημένος από το κλίμα που επικρατεί αυτό τον καιρό στην ζωή σου, δεν σημαίνει όμως ότι τα πράγματα είναι άσχημα.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, είναι λίγο έντονο αυτό το διάστημα για εσένα, σαν μια συνέχεια που φέρνει τα αποτέλεσμα των προηγούμενων ημερών. Ωστόσο, είναι στο χέρι σου να αποφύγεις προβλήματα, να διατηρήσεις τη ψυχραιμία σου και να ξεπεράσεις ενδοιασμούς σχετικά με το πώς θα προχωρήσεις στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου. Προσπάθησε να διαπραγματευτείς τα συμφέροντά σου, να είσαι επικοινωνιακός και όχι παρορμητικός. Πάνω απ' όλα, απόφυγε εχθρότητες και αντιδικίες. Αισθηματικά, το κλίμα παραμένει έντονο, και επαγγελματικά, η κατάσταση είναι εύθραυστη. Μετακινήσεις και αναζητήσεις νέων πεδίων δράσης είναι καλό να αναβληθούν για αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα μεγαλοποιείς κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου και σε πιάνουν οι κυκλοθυμίες σου γεγονός που σε κάνει να βάζεις αποστάσεις από μία σχέση και αυτό θα αποδειχθεί λάθος σου! Αν είσαι ελεύθερος μία ερωτική περιπέτεια θα σε συναρπάσει, αλλά δεν θα έχει εγγυήσεις για σταθερότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να κλείσεις εκκρεμότητες, για να λειτουργήσεις κάπως πιο μεμονωμένα στα επαγγελματικά και να σκύψεις το κεφάλι για να εργαστείς προκειμένου να λυθούν πράγματα που σε βάραιναν. Στα οικονομικά σου υπάρχουν βελτιώσεις και η τόνωση της εργασίας θα συμβάλει στην αύξηση του εισοδήματος.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, οι εξελίξεις είναι ενδιαφέρουσες στις υποθέσεις σου, είτε κοινωνικές, είτε εργασιακές. Σε πολλές περιπτώσεις διευκολύνεσαι από συγκυρίες, ή από απρόσμενους παράγοντες. Αν χρειάζεσαι βοήθεια σε κάποιο ζήτημά σου, μην διστάσεις να τη ζητήσεις από τους κατάλληλους ανθρώπους να είσαι σίγουρος πως αυτή την εβδομάδα θα την δεχθείς την στήριξη. Αισθηματικά δείξε κατανόηση στις ιδιοτροπίες του συντρόφου σου οι οποίες πηγάζουν από πιέσεις σε δικές του επαγγελματικές δραστηριότητες. Κοινωνικά, επιμελήσου την εικόνα που θέλεις να σε αντιπροσωπεύει και ψυχολογικά, μην περιμένεις επιβεβαιώσεις για την αξία σου από τρίτους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής και ο Άρης από το Σκορπιό τονώνουν τις επιθυμίες σου αλλά και την κοινωνική σου ζωή! Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία φέρνει τυχερές και αναπάντεχες ευκαιρίες στα αισθηματικά σου, από εκεί ου δεν το περιμένεις. Είναι μία εβδομάδα εξαιρετική λοιπόν για να εκπληρωθούν οι βαθύτερες προσδοκίες σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η στήριξη που δέχεσαι από άτομα που θέλουν να σε δουν να διαπρέπεις επαγγελματικά είναι μεγάλη, ειδικά αυτή την εβδομάδα! Προχωρούν ζητήματα οικονομικών εγγράφων ή και νομικών υποθέσεων που είχαν μπλοκαριστεί και στα οικονομικά δέχεσαι ικανοποίηση!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, τα πράγματα είναι λίγο περίεργα και για σένα αυτή την εβδομάδα , αλλά πιο εύκολα από ό,τι πριν. Αυτό που πρέπει να υπερασπιστείς τα επαγγελματικά σου αλλά και το κοινωνικό σου όνομα! Η Αφροδίτη από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να βάλεις τάξη στις σκέψεις και στις ενέργειές σου, δεν θα έχεις όμως άμεσα αποτελέσματα. Μην εκπλαγείς από κάποιες καθυστερήσεις και γεγονότα τα οποία θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις προσωρινά τις καθημερινές σου συνήθειες. Συνέχισε να εργάζεσαι και να υπερασπίζεσαι εκείνους που αγαπάς. Στο τέλος θα έχεις πολλούς λόγους να είσαι ευχαριστημένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πάθος και ο ερωτισμός δεν λείπουν, όμως αυτή την εβδομάδα μπορεί να είναι και λίγο άστατο το ενδιαφέρον σου! Αν είσαι σε σχέση κόντρες – κυριαρχίας αναμένονται, ίσως γιατί προσπαθείς με το έτσι θέλω να επιβάλεις ως σωστό αυτό που εσύ ο ίδιος πιστεύεις! Αν δεν είσαι σε σχέση, η κοινωνικότητα δεν λείπει, αλλά σε βλέπω να τριγυρνάς τα ίδια γνώριμα μονοπάτια ενός παλιού έρωτα, χωρίς να έχεις και ξεκάθαρες προθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα μαχητική για τα επαγγελματικά σου, όπου ευνοούνται συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και αποφάσεις που θα φέρουν άνοδο στο πρεστίζ και επίτευξη στόχων. Στα οικονομικά σου σίγουρα θα δεχθείς μία μικρή αύξηση που θα σε τονώσει σημαντικά!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η περίοδος αυτή είναι λίγο δύσκολη και το έχεις ήδη νιώσει φίλε μου Ιχθύ. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που δεν σου αφήνουν τα περιθώρια να κινηθείς τόσο άνετα όσο θα ήθελες. Φρόντισε να βρεις διεξόδους σε ό,τι σε καταπιέζει, χωρίς όμως να χαλάς σχέσεις και συνεργασίες. Είναι η περίοδος που πρέπει να συνεχίσεις να ασκείς στην άμυνα, στην επιδίωξη της επιτυχίας και στη διατήρηση των κεκτημένων. Οικονομικά κινήσου ανάλογα με τις δυνατότητές σου και απόφυγε τα περιττά έξοδα. Αισθηματικά πρόσεχε τις νέες γνωριμίες, καθώς είναι πιθανό να είναι παραπλανητικές. Οι κρυφές σχέσεις πρέπει να παραμείνουν καλυμμένες και προστατευμένες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις να σπάσεις την ρουτίνα και να δεις τις καταστάσεις της αισθηματικής σου ζωής να αλλάζουν. Αυτό είναι κάτι που μπορείς να το πετύχεις αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ιχθύ, αφού ανοίγονται σημαντικές νέες προοπτικές για μία σχέση που είχε βαλτώσει ή φθαρεί από το χρόνο, τώρα μπορείτε να δουλέψετε για την βελτίωσή της. Αν δεν έχεις σχέση το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία μπορεί να φέρει την πολυπόθητη «ένωση» με το άτομο που επιθυμείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία νέα επαγγελματική πρόταση θα πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων αυτή την εβδομάδα και εσύ θα μπεις στο δίλημμα αν αξίζει να δώσεις προτεραιότητα ή αν θα πρέπει να «συμμαζευτείς»! Στα οικονομικά υπάρχουν ακόμα οι παγίδες της εξαπάτησης, για αυτό κράτα «πισινές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ