Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στήνεται η εξέδρα στη Μητροπόλεως

Ξεκίνησε να στήνεται η εξέδρα που θα φιλοξενήσει τους επισήμους της πόλης μας, αλλά και τους εκπροσώπους της Κυβέρνησης, στις προσεχείς μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Βέροια. 

Αρχής γενομένης την 16η Οκτωβρίου ημέρα Δευτέρα, όπου η πόλη θα τιμήσει την απελευθέρωσή της και στη συνέχεια την 28η Οκτωβρίου, όπου θα τιμηθεί η Εθνική Επέτειος, μαθητές, σύλλογοι και στρατός θα παρελάσουν μπροστά από την εξέδρα, που θα... κοσμεί την πλατεία Δημαρχείου για πάνω από 20 μέρες.

4 σχόλια:

  1. στήνεται η εξέδρα και δεν αφήνουν το 1.5 μέτρο για τη διέλευση των πεζών που ορίζει μάλιστα ο δικός τους κανονισμός. Να δώσουν "5 δραχμές" σε ένα σιδερά να την τροποποιήσει . Επίσης φτιάξτε τη διάβαση-αίσχος μπροστά από το δημαρχείο ώστε να είναι προσβάσιμη από το σύνολο των δημοτών. Κάθε χρόνο τα ίδια λέμε και κατ ιδίαν αρμοδίως και μας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μισοί κάτοικοι στη Βέροια είναι υποψήφιοι. Θα χωρέσουν στη εξέδρα? Μήπως να την τριπλασιασουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καροτσι με μωρο δεν μπορει να περασει απο εκει για 20 μερες!!!! ελεος!!!!! τι τον ψηφισατε παλι;;; καθε φορα κανουμε παραπονα και μας γραφει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάθε χρόνο τα ίδια λέμε ..εδώ δεν μας άκουγαν προεκλογικά , τώρα θα ακούσουν; Τωρα τα κεφάλια μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ