Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στέργιος Μουρτζίλας: «Συνεχίζουμε μαζί…»


Μήνυμα προς όλους τους πολίτες της Ημαθίας απευθύνει ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Ημαθίας, με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα, λίγες ώρες πριν τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Στο μήνυμά του αναφέρει:

«Με την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου θα ήθελα να απευθύνω σε όλες και όλους εσάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την στήριξη που εισέπραξα στις καθημερινές συναντήσεις και επικοινωνίες μας.


Η ευρεία αποδοχή της υποψηφιότητας μου με συγκίνησε και ταυτόχρονα δημιούργησε επιπλέον ευθύνη να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας. Δεσμεύομαι πως η δική σας άποψη, η δική σας ανησυχία θα φτάσει στα κέντρα λήψης των αποφάσεων και θα οδηγήσει σε δράσεις και αποφάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών της Ημαθίας.

Γνωρίζετε ότι για εμένα η εκλογή δεν αποτελεί αυτοσκοπό, αλλά τρόπο ουσιαστικής και έμπρακτης εκδήλωσης της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο. Είμαι ένας από εσάς και έτσι θα παραμείνω. Συνεχίζουμε μαζί…

Η νεολαία στηρίζει Στέργιο Μουρτζίλα




Ιδιαίτερα συγκινημένος από τη στήριξη που λαμβάνει από τους νέους της Ημαθίας είναι ο Στέργιος Μουρτζίλας. Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα, μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προεκλογικής του εκστρατείας, πραγματοποίησε μια συνάντηση με τους νέους της Βέροιας το βράδυ της Τετάρτης.

«Μια υπέροχη προεκλογική βραδιά ζήσαμε το βράδυ της Δευτέρας στην Ελιά», δηλώνει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Η νεολαία μας έδωσε ένα βροντερό παρόν στηρίζοντας την υποψηφιότητα μου και δίνοντας μου με την συγκινητική παρουσία της μια ξεκάθαρη ψήφο εμπιστοσύνης να συνεχίσω το έργο μου στην Περιφέρεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και σε όλους για την αγάπη σας και την στήριξη σας!



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ