Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

5μελής συμμορία «εξαφάνιζε» δίκυκλα στην Βέροια


11 κλοπές μέσα σε έναν μήνα - Τους συνέλαβε επ'αυτοφώρω η Ασφάλεια - Και 2 ανήλικοι στη σπείρα

Οι συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 5 ατόμων, που διέπρατταν κλοπές δίκυκλων οχημάτων στην πόλη της Βέροιας.

Πρόκειται για ημεδαπούς εκ των οποίων 2 ανήλικοι, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω χθες (19 Οκτωβρίου 2023) τα ξημερώματα στην πόλη της Βέροιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, τα παραπάνω άτομα, τον τελευταίο μήνα διέπρατταν συστηματικά κλοπές μοτοσυκλετών και μοτοποδηλάτων από την πόλη της Βέροιας.

Εντοπίστηκαν χθες τα ξημερώματα τη στιγμή που αφαίρεσαν ένα μοτοποδήλατο ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Επιπλέον νωρίτερα, αφαίρεσαν μία μοτοσυκλέτα, η οποία εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε σημείο όπου την είχαν αποκρύψει.

Όπως διαπιστώθηκε, τον τελευταίο μήνα ενέχονται σε ακόμη 9 κλοπές δίκυκλων οχημάτων που ήταν σταθμευμένα στην πόλη της Βέροιας. Επιπλέον, διέπραξαν μία απόπειρα κλοπής μοτοσυκλέτας στην οποία προκάλεσαν φθορές, χωρίς να καταφέρουν να την αφαιρέσουν.

Η συνολική αξία των κλεμμένων δικύκλων, 4 από τα οποία έχουν εντοπιστεί, ανέρχεται στις 13.100 ευρώ, σύμφωνα με τους παθόντες.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 445 ευρώ, σκούφος και γάντια.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται, προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους σε παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

6 σχόλια:

  1. Γιατί συλλαμβάνει η ασφάλεια 30 φορές, τα ίδια άτομα, δραπετεύουν απο τις φυλακές ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα εκεί στα Δικαστήρια, πιθανό δεν έχουν πέσει θύματα σε κάποιο αδίκημα για να είναι αυστηροί και αμείλικτη

      Διαγραφή
  2. Κάντε burnout στα μούτρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα κλέβουν , τα διαλύουν και στην συνέχεια τα πουλούν σε επιχειρήσεις αναλόγως ....ποιος φταίει.........οι κλεπταποδόχοι κλπ.......αυτούς άμα τους πιάσουν θα μειωθούν οι κλεψιές ......καλέ τι μας λες χαχαχαχαχα......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανονικα θα επρενε να συλλαβουν και τους γονεις τους για παραμεληση ανηλικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ