Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μοναδική Κρητικοποντιακή βραδιά αγάπης στο μπάσκετ της Ελιάς - Αποθεώθηκε ο Ζωϊδάκης

Μια όμορφη βραδιά με μουσική και χορό και ένα μοναδικό ταξίδι στην Κρήτη και τον Πόντο, απόλαυσαν την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο μπάσκετ της Ελιάς.

Η ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. σε συνεργασία με τον Όμιλο Προστασίας Παιδιού Βέροιας και την Π.Ε. Ημαθίας, διοργάνωσαν μια φιλανθρωπική βραδιά, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση ενός συμπολίτης μας το έχασε το σπίτι του από πυρκαγιά αλλά και την απόκτηση ενός αναπηρικού αμαξιδίου σε έναν άλλον συμπολίτη μας.


Στην συναυλία προλόγισε ο Γιώργος Ορδουλίδης, που αναφέρθηκε στο έργο και το κοινωνικό πρόσωπο της ΑΝ.ΗΜΑ., καθώς και στα έργα που έχουν ενταχθεί σε προγράμματα LEADER της ΑΝ.ΗΜΑ.

Την βραδιά τίμησε με την παρουσία του ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, ενώ πραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο πρόεδρος της ΑΝΗΜΑ Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Στέργιος Μουρτζίλας, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα, κ.α.


Η συναυλία άνοιξε ποντιακά με Βαγγέλη Ιντζεβίδη και Κώστα Καραπαναγιωτίδη στο τραγούδι και τον Γιάννη Χωραφαΐδη στη λύρα και συνέχισε κρητικά με τον μοναδικό Νίκο Ζωϊδάκη, ενώ συμμετείχαν οι Μιχάλης και Κώστας Σιώπης με τα κλαρίνα τους.


Τον Νίκο Ζωιδάκη συνόδευσαν με τα χορευτικά τους τα μέλη του Συλλόγου Κρητικών Ημαθίας, ενώ προς το τέλος, όλοι οι καλλιτέχνες, χάρισαν στο κοινό μια κρητικοποντιακοπαραδοσιακή βραδιά, με τον Νίκο Ζωιδάκη να τραγουδάει ποντιακά, κρητικές, ποντιακές λύρες και κλαρίνα να παίζουν επίσης ποντιακά και τον κόσμο να χορεύει.


Η βραδιά έκλεισε με ευχαριστίες από τον πρόεδρο της ΑΝ.ΗΜΑ. Θεόφιλου Τεληγιαννίδη και την πρόεδρο του Ομίλου Προστασίας Παιδιού και απονομή αναμνηστικών σε όλους τους καλλιτέχνες από το Δ.Σ. του Ομίλου.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:












































































1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ