Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συλλαλητήριο για τον λαό της Παλαιστίνης διοργανώνεται στην Ελιά


Η Ε.Γ. του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ημαθίας αποφάσισε τη συνδιοργάνωση μαζί με το Εργατικό Κέντρο Ημαθίας, με σωματεία και συνδικαλιστικές οργανώσεις του νομού μας συλλαλητηρίου στήριξης του αγώνα του λαού της Παλαιστίνης την Πέμπτη 26/10 στις 7 μ.μ. στη Πλατεία ΕΛΙΑΣ στη Βέροια.

Καλούμε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία που υπάγονται στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ημαθίας να ενημερώσουν τα μέλη τους και να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο για τη στήριξη του αγώνα του λαού της Παλαιστίνης για ελευθερία.

18 σχόλια:

  1. Ναι, μόνο που ο πόλεμος δε γίνεται για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η χαμας (τρομοκρατικη οργανωση) που υποστηριζεται απο μερος του παλαιστινιακου λαου χτύπησε αμαχους σε φεστιβαλ μουσικης και αποκεφαλισε μωρα και μεγαλους σε κατοικίες περιξ φανταζομαι οτι θα γινει Συλλαλητήριο και για αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί ποτέ δεν έκαναν διαμαρτυρία οι Παλαιστίνιοι για την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο....? Γιατί ποτέ δεν είπαν κάτι κατά της Τουρκίας για την κατοχή της Κωνσταντινούπολη και τόσων άλλων ελληνικών περιοχών...?ρωτήστε τούς την γνώμη τους γιαυτό το θέμα και μετά να κάνετε διαμαρτυρία υπέρ των παλαιστίνιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Εβραίοι που με τον Νταγιαν και τον Κίσσινγκερ αιματοκύλισαν την Κύπρο μέσω του γνωστής καταγωγής δικτάτορα Ιωαννίδη, φαντάζομαι ότι σύμφωνα με τη λογική σου, διαδήλωσαν υπέρ της. Επίσης στην Κωνσταντινούπολη διάβασε ποιοι έσερναν νεκρό στους δρόμους τον Πατριάρχη Γρηγόριο. Καλά είναι να μην ανοίγουμε τέτοια θέματα.... Εντελώς ευγενικά, η Ελλάδα δεν είναι με κανέναν. Μόνο με το Δίκαιο.

      Διαγραφή
    2. Γιατί ρωτάτε λογικά πράγματα σε εχθρούς της λογικης;

      Διαγραφή
  4. Ουστ τεμπέληδες...3 και ο κούκος μια ζωή θα είστε...καταστροφή της Ελλάδος...ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς τον 11:36 με την λογική σού ευτυχώς πού ήρθαν οι βάρβαροι μογγολοι Τούρκοι και μας έσωσαν από τους κακούς Έλληνες...προφανώς θαυμάζεις την Οθωμανική αυτοκρατορία πού έδωσε τα φώτα του πολιτισμού στον κόσμο...τελικά οι εφιάλτες υπάρχουν και βασιλεύουν ακόμα στην Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί σε κάθε πόλεμο που γίνεται πρέπει να παίρνουμε το μέρος κάποιου? Το να μην θέλουμε απλά τον πόλεμο δεν παίζει σαν επιλογή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιοί είναι αυτοί οι ανόητοι που υποστηρίζουν τη Χαμάς; Δεν είμαστε καλά. Θα έχει και τίποτα παλαιστίνιους και άλλους ισλαμιστές επενδυτές; Να ξέρουμε γιατί με δαύτους πρέπει να φοβάσαι. Τόσες μπόμπες βάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι εσείς πιο πάνω, είστε σίγουροι, ότι σας παρουσίασαν στις οθόνες, είναι ακριβώς ότι έγινε? Και ποιος μου λέει ότι Ισραηλινοί δεν ήταν μεταμφιεσμένοι σε Χαμάς για να τους κατηγορήσουν? Η ειδησεογραφία που ελέγχεται και μεταφέρεται από δυτικά μέσα ενημέρωσης, γνωρίζουμε με ποιανού μέρος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΣΟΛΑΔΑΣ~!ΝΑ ΑΕΡΙΖΟΝΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΛΑ τιποταλλο ΜΠΑΑ!ΤΙΠΟΤΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχει χαθεί η λογική, όπως πάντα στις περισσότερες φορές που έχουμε παρόμοια γεγονότα. Ολοι εχουν καποιο δικιο, πολυ αδικο, υπερβολικό εγωισμό και τεράστιο μίσος. Έρχονται και οι ξένοι ( ΗΠΑ, ΑΓΓΛΟΙ , ΙΡΑΝ , ΡΩΣΙΑ ΚΤΛ) και το κακό βασιλεύει. Το αίμα τρέχει ποτάμι και ο ανθρώπινος πόνος τελειωμό δεν έχει. Ανθρωπότητα σε παιδική ηλικία , ακόμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η λύση θα δωθεί από τον Μέγα Ειρηνοποιό που ετοιμάζουν. Κάντε υπομονή, τώρα είμαστε στη φάση των ταραχών. Όλα με τη σειρά τους πρέπει να γίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α οκ, άντε να δούμε. Ξέρεις περίπου πότε; Περιμένω και κάτι επιστροφές από την εφορία για αυτό ρωτάω

      Διαγραφή
  13. Θα μου άρεσε τα σχόλια να είναι επώνυμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ