Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σχέδιο ενεργειακής αναβάθμισης σε 2 σχολεία του Δήμου Βέροιας

Στην υποβολή πρότασης για τις Ενεργειακές Αναβαθμίσεις του 10ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας και του Γυμνασίου – Λυκείου Ριζωμάτων κατέθεσε ο Δήμος Βέροιας στο Πρόγραμμα Εξοικονόμησης Ενέργειας «ΗΛΕΚΤΡΑ».

Η πρόταση των παρεμβάσεων για το 10ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας και το Γυμνάσιο – Λύκειο Ριζωμάτων περιλαμβάνει:

  • Κατασκευή εξωτερικής μόνωσης
  • Κατασκευή μόνωσης στην οροφή
  • Αντικατάσταση κουφωμάτων
  • Αντικατάσταση λαμπτήρων με σύγχρονης τεχνολογίας LED
  • Εγκατάσταση αντλίας θερμότητας

Σε μία περίοδο ενεργειακής κρίσης η αναβάθμιση των υφιστάμενων δημοτικών και δημόσιων κτιρίων είναι αναγκαία. Στόχος του Δήμου Βέροιας είναι να συμβαδίζει με τα νέα δεδομένα και να θωρακίζει τα κτίρια με ενεργειακές αναβαθμίσεις ώστε να μειώνονται τα έξοδα σε ψύξη και θέρμανση.


4 σχόλια:

  1. Μπράβο δήμαρχε ...αυτά τους υποσχέθηκες και πήρες τόσους σταυρούς στα Ριζωματα;Όταν όμως αποδειχτούν μόνο λόγια τρέχα να κρυφτείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως να αρχίσεις το βάδην εσύ να πας να δεις ο ίδιος αν γίνει το έργο;τι λες;όταν γίνει όμως κάτι θα βρεις πάλι να πεις,είσαι γατονι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι με το 3ο Δημοτικό μπορεί να γίνει;;; Πάνω σε κεντρικό δρόμο είναι , με τόση φασαρία από τα αυτοκίνητα, δεν μπορούν τα παιδί να συγκεντρωθούν. Ας αλλαχθούν τα παράθυρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ω θεέ μου!! Τώρα αλήθεια μαντάμ ήθελες να πεις κάτι και απλά σχολιασες έτσι; να βαλουνε και σιτες όταν αλλάξουν τα παράθυρα μην μπαίνουν μυγακια και χαλάσει και πάλι η συγκέντρωση των παιδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ