Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μια ροζ κορδέλα για τον καρκίνο του μαστού στο Δημαρχείο Βέροιας


Με κεντρικό μήνυμα: «Ας μετατρέψουμε το φόβο σε κινητοποίηση και φροντίδα», στολίστηκε με ροζ φιόγκους ο εξωτερικός χώρος του Δημαρχείου Βέροιας.


Μια δράση που εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Βέροιας, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας- Υγείας Εθελοντισμού, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Βέροιας-Ημαθίας «Άγιος Παρθένιος», για την πρόληψη του Καρκίνου του μαστού που γίνεται κάθε χρόνο τον μήνα Οκτώβριο.


Τα μέλη των Συλλόγων, στόλισαν με ροζ φιόγκους -που συμβολίζουν την επίγνωση για την αρρώστια και την ελπίδα για την θεραπεία της- τα δέντρα και την είσοδο του Δημαρχείου Βέροιας, με την ευχή όλοι και όλες να συμμετέχουν και του χρόνου στη δράση. 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης.




Οι δράσεις για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, θα συνεχιστούν την Παρασκευή, το πρωί με τον ετήσιο καθιερωμένο περίπατο ενημέρωσης που πραγματοποιεί ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Βέροιας - Ημαθίας «Άγιος Παρθένιος» και το απόγευμα στο Δημαρχείο, όπου θα γίνει η φωταγώγηση με ροζ χρώμα και συναυλία.

Δείτε φωτογραφίες:




















3 σχόλια:

  1. Καλά κάνετε και στολίζετε δέντρα και μας ενημερώνετε για τον καρκίνο του μαστού που ¨θερίζει¨ τα κοριτσάκια.
    Για τον επίσης σοβαρό καρκίνο του προστάτη που θερίζει¨ τα αγοράκια θα στολίσουμε κανένα θάμνο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σύλλογός μας κάθε χρόνο στις 15 Σεπτεμβρίου "παγκόσμια ημέρα ενημέρωσης για τον καρκίνο προστάτη" έχει δράσεις για την ενημέρωση και την πρόληψη αλλά γίνονται και ημερίδες σε όλη την διάρκεια του έτους με ειδικούς ουρολόγους - ογκολόγους. Επίσης να γνωρίζεται όλοι πως ο καρκίνος του μαστού δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση... δυστυχώς νοσούν και πολλοί άνδρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κανένα θάμνο στολίζετε ;
      καμιά κορδέλα ;
      καμιά φωτογραφία ;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ