Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στις 4 & 5 Νοεμβρίου το 26ο Rally Φίλιππος


Οι αιτήσεις συμμετοχής οδηγών και εθελοντών ξεκίνησαν
Το 26ο Rally Sprint ΦΙΛΙΠΠΟΣ, που θα διεξαχθεί στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2023, διοργανώνει η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας. Ένας αγώνας γρήγορος, θεαματικός και προπάντων ένας αγώνας με ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα ασφαλείας για τους συμμετέχοντες.

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας μετά από έγκριση της Ε.Π.Α/Ο.Μ.Α.Ε με χαρά σας ανακοινώνει ότι έχει ανοίξει επίσημα το ΣΔΔΑ, (Σύστημα Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων), για τους αθλητές που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στο 26ο Ράλι Σπριντ Φίλιππος, που θα γίνει στις 04-05 Νοεμβρίου 2023.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το 26ο Rally Sprint ΦΙΛΙΠΠΟΣ 2023, θα λήξουν στις 24:00 μ.μ. της Παρασκευής 27ης Οκτωβρίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικα με τις δηλώσεις συμμετοχής οδηγών και εθελοντών, επισκεφθείτε το facebook η το site της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ