Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρώτη νίκη για τη Βέροια! Νίκησε με 2-1 τη Νίκη Ευκαρπίας

Το πρώτο της τρίποντο στη φετινή Γ’ Εθνική κατάφερε να πανηγυρίσει η Βέροια, η οποία για την 6η αγωνιστική φιλοξένησε τη Νίκη Ευκαρπίας την οποία κέρδισε με 2-1!

Το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε τη Νίκη Ευκαρπίας πιο επιθετική, κάτι που δεν άργησε να αποτυπωθεί και στον πίνακα του σκορ. Πρώτος ο Δεληζάνος απείλησε στο 9ο λεπτό, βγαίνοντας πρόσωπο με πρόσωπο με τον Καντιμοίρη και τον τερματοφύλακα της Βέροιας να αποκρούει. Ένα λεπτό αργότερα, ο ίδιος παίκτης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μποζίδης βρέθηκε σε θέση βολής από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και με εντυπωσιακό σουτ την έστειλε ελάχιστα άουτ.

Η επιθετική κυριαρχία έφερε αποτέλεσμα στο 15ο λεπτό, με τον Μποζίδη να γίνεται παραλήπτης της μπάλας εντός περιοχής και ευστοχώντας να σημειώνει το 1-0 για τη Νίκη Ευκαρπίας.

Παραλίγο ακόμη ένα γκολ για τους φιλοξενούμενους στο 25′, με τον Ξανθόπουλο να παλεύει μόνος στην περιοχή, να εκτελεί και τον Καντιμοίρη να καταφέρνει να την αποκρούσει. Η εκτέλεση ήταν επικίνδυνη και ο Καραγιαννίδης είχε τη δική του στιγμή για το γκολ, το οποίο τελικά δεν ήρθε.

Διπλή σπουδαία ευκαιρία για τη Νίκη στο 40′, πρώτα με τον Ανδρεάκο να εκτελεί από το ύψος του πέναλτι και τον Καντιμοίρη να αποκρούει, ενώ στην επαναφορά ο Μάρτος την έστειλε άουτ.

Και η επόμενη τελική, αλλά ακίνδυνη, ήταν για τους φιλοξενούμενους, με σουτ του Μποζίδη από τα 20 μέρα να μην ανησυχεί τον τερματοφύλακα της Βέροιας.

Ημίχρονο με τη Νίκη Ευκαρπίας να προηγείται με 1-0.

Διαβάστε τη συνέχεια στο sportsfan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ