Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποδέχτηκε την πρόσκληση να επισκεφθεί τη Βεργίνα

Την υποδέχθηκε εκ μέρους του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη, ο Στέργιος Μουρτζίλας

Τα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφτηκε το απόγευμα της 27 Οκτωβρίου 2023 η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου. 

Εκεί την υποδέχθηκε ο Στέργιος Μουρτζίλας και είχε την εξαιρετική τιμή να εκπροσωπήσει την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη. Παρόντες και οι επικεφαλής των λοιπών Νομών της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ημαθίας πρόσφερε στην κ. Πρόεδρο, μια έκδοση με τους θησαυρούς και τις αρχαιότητες της Βεργίνας. Παράλληλα, της μετέφερε πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη να επισκεφτεί την Ημαθία, την οποία αποδέχτηκε με χαρά!







6 σχόλια:

  1. Οι αρχαιότητες δεν είναι της Βεργινας.

    ΕΊΝΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ.

    Ο Μέγα Αλέξανδρος δεν είναι Βεργινιωτης, ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρατάει και λίγο από Ήπειρο - Γιάννενα λόγω...Ολυμπιάδας!

      Διαγραφή
  2. Το ελληνικό παρακράτος, ύπουλα και σιγά σιγά, κατάφερε να υπάρχουν τέσσερις Μακεδονίες, η Ανατολική, η Κεντρική, η Δυτική και στην μετά Τσίπρα εποχή η Βόρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καλαϊτζίδης έστειλε εκπρόσωπο τον περιφερειακό συμβουλο να πει "ορίστε" στην Πρόεδρο . Αυτό αποτελεί είδηση για τον κόσμο ή για τον συγκεκριμένο σύμβουλο? Η προσωπική προβολή πάνω από ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο συγκεκριμένος σύμβουλος μονο για τέτοια...για έργα δεν ξερω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ