Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Περιοδεία στα περίχωρα της Αλεξάνδρειας από τον Στέργιο Μουρτζίλα

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ο Στέργιος Μουρτζίλας συνεχίζει δυναμικά την προεκλογική του εκστρατεία. Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, βρέθηκε σε Κεφαλοχώρι, Ξεχασμένη και Καβάσιλα, όπου συναντήθηκε με τους κατοίκους και άκουσε τους προβληματισμούς τους, κυρίως για θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

«Επισκέφτηκα το Κεφαλοχώρι, την Ξεχασμένη και τα Καβάσιλα, συνάντησα αγαπητούς φίλους και φίλες και είχα την ευκαιρία να συζητήσω μαζί τους εκτενώς για ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας. Άλλωστε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει τον πρωτογενή τομέα παραγωγής ποικιλοτρόπως», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Στέργιος Μουρτζίλας.

Την ίδια στιγμή, έστειλε και ένα συγκινητικό μήνυμα προς τους ηλικιωμένους, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία που γιορτάζεται στις αρχές του Οκτώβρη.

«Η Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου. Υιοθετήθηκε από τη Γενική Γραμματεία του ΟΗΕ το 1990 για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και να αναδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Οι άνθρωποι της Τρίτης Ηλικίας αποτελούν ένα ζωντανό και ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Δεν είναι "οι απόμαχοι της ζωής", τουναντίον διαδραματίζουν με την παρουσία τους έναν καίριο ρόλο, συμβάλλοντας καθοριστικά με τις εμπειρίες, τις γνώσεις, την εθελοντική τους δράση και τη σοφία τους στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη. Στεκόμαστε δίπλα τους καθημερινά με σεβασμό και αγάπη, τιμώντας τους για όσα προσέφεραν και προσφέρουν και για την έμπνευση που εξακολουθούν να παρέχουν στους νεότερους, στα παιδιά και στα εγγόνια».

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψή του στα χωρία της Αλεξάνδρειας:











ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ