Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πέλλα: Πλατφόρμα «λύθηκε» από τρακτέρ και τραυμάτισε εργαζόμενο του Δήμου

Ατύχημα με έναν τραυματία σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 9.00 το πρωί, στην Πέλλα, μπροστά από το κτίριο του πρώην δημαρχείου, στην κεντρική πλατεία. 

Πιο συγκεκριμένα, έσπασε η κοτσαδούρα άδειας συρόμενης πλατφόρμας από τρακτέρ, "λύθηκε" από την έλξη του -εν κινήσει- αγροτικού ελκυστήρα και χτύπησε έναν πεζό κάτοικο του χωριού, εργαζόμενο στον Δήμο Πέλλας, την ώρα που σκούπιζε τον δρόμο. 

Ο 63χρονος εργαζόμενος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γιαννιτσών για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, ενώ στο σημείο έσπευσαν άντρες του Τμήματος Τροχαίας Πέλλας για να διερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν.

H κίνηση των αγροτικών οχημάτων λόγω της συγκομιδής βάμβακος είναι ιδιαίτερα αυξημένη και χρειάζεται προσοχή από όλους. Ειδικά στην Πέλλα το πρόβλημα είναι πιο έντονο γιατί δεν έχει γίνει ο περιφερειακός δρόμος του χωριού, που αποτελεί αίτημα ετών για τους κατοίκους και τους οδηγούς που αναγκάζονται να διέρχονται από τον κεντρικούς δρόμους τους.

Πηγή

5 σχόλια:

  1. Αυτή η πλατφόρμα είναι τέλη της δεκαετίας του '60 .....απόσυρση εδώ και τώρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δυστυχώς δεν ειναι μονο αυτο του '60 αγαπητε. αυτο σε χωρα της ευρωπης θα εχει καταληξει στο χυτηριο και θα εχουν κρατησει καποια για μουσειακη χρηση αλλα στην ελλαδα τα λεφτα για υποδομες και εξοπλισμους τα περισοτερα φαγωθηκαν στο εφετζιλικι μπουζουκια και καζινο κτλπ.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ , αλλά υπήρχαν προγράμματα με νέους αγρότες κλπ......

      Διαγραφή
  2. Αυτές όλες οι καροτσες και τα παλιά τρακτέρ έχουν αναθρέψει οικογένειες.Και εσείς κάπως έτσι μεγαλωσατε. Αλλά τώρα έχετε γίνει Νεόπλουτοι μέσον τραπέζης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά ....αλλά θα πρέπει να ανανεώνονται , εσύ πότε αλλάζεις αυτοκίνητο , ο αγρότης θεωρείται επιχειρηματίας και θα πρέπει να κρατάει πισινή (αποταμίευση για επένδυση) .....χώρια τα προγράμματα !

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ