Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το πρόγραμμα του συνδυασμού «Ισχυρός Δήμος» παρουσίασε ο Παλουκίδης

«Δεν τάζουμε. Δεσμευόμαστε»
Το πρόγραμμα του συνδυασμού «Ισχυρός Δήμος» παρουσίασε το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου 2023 στα τοπικά ΜΜΕ, ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Παλουκίδης.


«Δεν τάζουμε. ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ για την πραγματοποίησή τους», τόνισε ο κ. Παλουκίδης, στην εισαγωγική του τοποθέτηση, εξηγώντας πως ξέρουν ήδη τον τρόπο που θα υλοποιηθούν, καθώς έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές και συνεννοήσεις.


Στα έργα και παρεμβάσεις που περιέχονται στο πρόγραμμα του συνδυασμού «Ισχυρός Δήμος» αναφέρθηκε στη συνέχεια, επιγραμματικά, όπως:

Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο, προαστιακός σιδηρόδρομος (22 λεπτά Βέροια - Θεσσαλονίκη), ανάπτυξη τριποτάμου, βιολογικοί καθαρισμοί, δημοτικό αεροδρόμιο στο Μακροχώρι, υδατοδρόμιο, κάθετος άξονας, ιστορικό κέντρο, πλατεία ωρολογίου (τοποθέτηση ενός μοντέρνου, σύγχρονου και φουτουριστικού ορολογίου), δικαστικό μέγαρο, πλατεία Ελιάς, κολυμβητήριο κ.α., τονίζοντας πως όλα τα έργα, από το μικρότερο ως το μεγαλύτερο θα γίνουν με διαγωνισμούς, βάζοντας όπως είπε, ένα τέλος στις απευθείας αναθέσεις της διοίκησης Βοργιαζίδη.


Στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου, στο πάνελ, βρικόταν η υποψήφια του συνδυασμού Δρ Αρχιτέκτων Μηχανικός και Πολεοδόμος Αναστασία Πάπαρη, η οποία παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα των 70 σελίδων, που όπως είπε συντάχθηκε με πολύ κόπο και με προτάσεις όλων των υποψηφίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ