Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παρελθόν από τη Βέροια ο Ντέλλας

Παρελθόν από την ομάδα του ΝΠΣ Βέροια αποτελεί ο Κώστας Ντέλλας. Όπως ενημέρωσε ο ίδιο στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ο Ντέλλας δε θα συνεχίσει στην ομάδα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Στο μήνυμά του αναφέρει:

«Είμαι περήφανος που φόρεσα αυτή τη φανέλα έστω για δύο μήνες έστω και υπό αυτές τις συνθήκες… η φανέλα είναι πολύ βαριά και πρέπει να συνειδητοποιηθεί απολους μας!! Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου τους προπονητές και την διοίκηση που συνεργαστηκαμε άψογα κάτω από δυσμενείς συνθήκες και φοβερή πίεση χρόνου και κόσμου!! αλλά έτσι είναι στις μεγάλες ομάδες… λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να προσφέρω πλέον ποδοσφαιρικά αλλά θα είμαι δίπλα ανά πάσα στιγμή… άφησα για το τέλος τους φιλάθλους που ακολουθούν παντού… θα είμαι μαζί σας κάθε Κυριακή… ας στηρίξουμε την ομάδα τώρα που το χρειάζεται… τα λέμε από κοντά…».

3 σχόλια:

  1. Είδες βλάχο? σε είδε πρώτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα χαλασμένα στομάχια και τα χαλασμένα κεφάλια γνωρίζονται από τη γλώσσα.
    Άγγελος Βλάχος , 1838-1920, Έλληνας πολιτικός & ποιητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παει στη Μελικη ο ανθρωπος. Νηστικο αρκουδι δε χορευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ