Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έπειτα από 17 χρόνια, παρήλασε μηχανοκίνητο τμήμα της Αστυνομίας

Εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους οι μοτοσυκλέτες και τα περιπολικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας


Με λαμπρότητα, όπως κάθε χρόνο, γιορτάστηκε σήμερα η 111η επέτειος από την Απελευθέρωση της Βέροιας. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι, στην οδό Μητροπόλεως, με την μεγάλη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

Φέτος, έπειτα από 17 χρόνια, στην παρέλαση συμμετείχε και μηχανοκίνητο τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας, απαρτιζόμενο από μοτοσυκλέτες και έγχρωμα περιπολικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, που παρήλασαν με αναμμένες τις σειρήνες, τιμώντας την επέτειο της Απελευθέρωσης της Βέροιας και απέσπασαν το δυνατό χειροκρότημα των πολιτών.

Διμοιρία Αστυνομικών και Συνοριοφυλάκων, με συνοδεία μηχανοκίνητο τμήμα που απαρτιζόταν από μοτοσυκλέτες της ομάδας Ζ και περιπολικά, είχαν παρελάσει στην Βέροια και το 2006.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:














8 σχόλια:

  1. Μπράβο στην Αστυνομική Διεύθυνση γι αυτήν την παρουσία γιατί καλά τα πεζοπόρα αλλά σαν τα μηχανοκίνητα δεν έχει.Θυμάμαι μάλιστα στο πολύ παλιό παρελθόν που ο Στρατός είχε πολυπληθή παρουσία στην πόλη μαζικές παρουσίες αρμάτων μηχανοκίνητων κλπ που μαλιστα περιμέναμε νε ανυπομονησία να τις δούμε σαν πιτσιρίκια.Είχαν και πινακίδες που όριζαν την ταχύτητα κατά τη διάρκεια της παρέλασης. 5ΜΑΩ 1Ο ΜΑΩ έγραφαν.Μεγαλειώδεις παρελάσεις όπως άξιζε η πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. του χρονου να σερνουν και τουσ καταδικους με αλισιδες απο πισω τους

      Διαγραφή
  2. Ωραίες οι παρελάσεις της αστυνομίας αλλά το κλίμα είναι πλέον αρνητικό εις βάρος της εδώ και και αρκετές εβδομάδες για τον τρόπο που διενεργεί ελέγχους και επιβάλλει πρόστιμα χωρίς ηθικές αναστολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου, καθώς η επιβολή προστίμων μπορεί να είναι νόμιμη σε πολλές περιπτώσεις, αλλά δεν είναι και πάντα ηθική.

      Διαγραφή
    2. Ηθικές αναστολές λέει !! Χαχαχαχαχαχαχα
      Ηθικές αναστολές να έχει αυτός που παρανομεί!!

      Διαγραφή
  3. Μπράβο στην ΕΛ.ΑΣ!Πάντα κοντά στον πολίτη τα παλικάρια μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ό,τι νά 'ναι ρε παιδί μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ