Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καταχειροκροτήθηκαν οι Σύλλογοι


Μπάντα, Ερυθρός Σταυρός, ΜΑμΑ, ΛΕΒ, Πόντιοι, Κρητικοί, αθλητές και Πρόσκοποι

Την παρέλαση της 16ης Οκτωβρίου για την 111η επέτειο της Απελευθέρωσης της Βέροιας, άνοιξαν, όπως κάθε φορά, η Μπάντα του δήμου, που στόλισε ηχητικά την παρέλαση με εμβατήρια και οι γυναίκες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ακολούθησαν, ο Σύλλογος Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό (Μ.Α.μ.Α) Βέροιας, οι πολιτιστικοί σύλλογοι φορώντας τις παραδοσιακές τους στολές και συγκεκριμένα, το Λύκειο Ελληνίδων, ο Σύλλογος Κρητικών, η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου, ακολούθησαν αθλητικοί σύλλογοι της πόλης, ενώ με το πέρας της μαθητικής παρέλασης σειρά είχαν οι Πρόσκοποι της Βέροιας.

Δείτε φωτογραφίες:







































































































4 σχόλια:

  1. Θέλω να βγει κάποιος με ένα σοβαρό επιχείρημα κ να μας πει για ποιο λόγο κάνουν παρέλαση αθλητικά σωματεία (κυρίως καράτε κ λοιπών πολεμικών τεχνων).

    Συγχαρητήρια στο σύλλογο του αυτισμού. Είναι η απόδειξη ότι ο λόγος που έχουμε να δούμε χρόνια ειδικά σχολεία να παρελαύνουν (3 έχουμε στη Βεροια), δεν είναι επειδή δεν μπορούν τα παιδιά ή δε θέλουν οι γονείς. Ο νοών νοειτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευκαιρία να διαφημιστεί η κάθε σχολή και να τραβήξει πελατεία, δεν βρίσκω άλλο λόγο, αν κάποιος μπορεί να μας πει κάτι άλλο, ας μας διαφωτίσει.

      Διαγραφή
    2. Λόγω της αδιαφορίας μας να γεννήσουμε παιδιά (Δημογραφικό) τα τμήματα των Σχολείων είναι πολύ μικρά και η παρέλαση θα ολοκληρωνόταν πολύ σύντομα. Για αυτό καλούνται Σύλλογοι, Πρόσκοποι, Ομάδες κλπ.

      Διαγραφή
    3. κοιτα
      κανονικα πρεπει να κανουν παρελαση μονο οι υπουργοι
      και ο λαος να φωναζει ,
      γιατι?
      κανονικα στη θεση τον εποισημον καθετε μονο ο λαος
      συντροφε

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ