Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παραιτήθηκε ο Κώστας Καλδάρας πριν την υποδοχή Κασσελάκη

Ο Κώστας Καλδάρας φέρεται να άφησε αιχμές στην παραίτησή του τόσο για τον τέως πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, όσο και για τον διάδοχό του, Στέφανο Κασσελάκη.

Μετ’ εμποδίων ξεκινά η περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Μακεδονία καθώς. σύμφωνα με το ρεπορτάζ των αθηναϊκών ΜΜΕ, παραιτήθηκε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας Καλδάρας, ο οποίος θα έπρεπε να υποδεχθεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο νομό το πρωί της Κυριακής, όπου ο κ. Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει σύντομη επίσκεψη (11:30 το πρωί της Κυριακής στον κεντρικό πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας)

Ο κ. Καλδάρας στην παραίτησή του φέρεται να άφησε αιχμές  τόσο για τον τέως Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, όσο και για τον διάδοχό του, Στέφανο Κασσελάκη.

Η είδηση της παραίτησης "βαραίνει" το κλίμα ενόψει της επίσκεψης Κασσελάκη στην Ημαθία, καθώς η άφιξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ θα αναμένονταν με μεγαλύτερο ενθουσιασμό από τα τοπικά στελέχη.

16 σχόλια:

  1. Καλά να πάθετε. Κάνατε εκ του πονηρού την ψήφο στα 17 στις Εθνικές, και στις κομματικές σας από τα 15. Σοβαροτης μηδέν. Καλά θα ήταν να μην μπείτε στην επόμενη Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή ρε Καρδαρα ήθελες να πάει ο Κασελακης σπίτι του και να γυρίσει ο Φίλης ο Σκουρλέτης και ο Βιτσας που έχτισαν το κόμμα, μέτα να κάνουν αποτίμηση γιατι έχασαν - εσύ φυσικά να συμφωνήσεις -και η ζωή να συνεχιστεί με τους ίδιους ξανά υποψηφίους φυσικά. Που να τρέχεις τώρα να κάνεις κόμμα,στα λόγια όλα καλά είναι,μόνο που δεν υπάρχουν λεφτά. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γράφεια,υποδομες,δομές,οργάνωση , βουλευτές,συνεργάτες,εργαζόμενους (Όπως και εσύ),ΜΜΕ και χρηματοδότηση. Λένε λένε μπας και φύγει ο Κασελακης γιατί η φύγη τους,είναι και η πολιτική τους και δικη σου ταφόπλακα!!!Αυτοί το γνωρίζουν εσύ μάλλον όχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H Αλεξάνδρεια γεωγραφικά, ανήκει στη Νότια Μακεδονία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι έξυπνε στο τουρκο-αιγαιο είναι μακεδονομάχε της δεκάρας !

      Διαγραφή
    2. Στη φτώχεια ανήκει... Όπως και όλη η Μακεδονία.

      Διαγραφή
    3. Ναι Όπως και η Αριδαία

      Διαγραφή
  4. Αν και αργά ο Καλδάρας κατάλαβε το λάθος του να εμπλακεί πολιτικά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλδάρα κάνε καμία συναυλία με τραγούδια του πατέρα σου και άσε το ΣΥΡΙΖΑ τώρα που είναι στα τελευταία του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ο Καλδάρας ομοφοβικός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενώ αν ήταν η Αχτσιογλου θα ήταν παρών! Η δημοκρατία και η αποδοχή της ψηφοφορίας εκλογής προέδρου την γράφουμε στα "παλιά μας τα παπούτσια"! Άντε ξεκουμπιστειτε οι διαφωνούντες επιτέλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε λίγο δεν θα γεμίζετε ταξί ούτε με τον ταξιτζή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά οι σύντροφοι σας εξαπάτησαν, μεθοδευμένα, προεξάρχοντος του αλ6.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λοιπόν δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά σήμερα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε ! Ντίνος Ηλιόπουλος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΣΎΡΙΖΑ προ Κασελακη είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για τον εξευτελισμό της ενοιας αριστερη διακυβερνηση, με προδοτικες συμφωνίες στο εξωτερικό και φτωχόποίηση μεσαίων και κατωτέρω οικονομικα κοινωνικών στρωμάτων της κοινωνίας.

    Το ότι η σημερινή βουλη έχει μια Ν. Δ. με έναν κακό κυβερνήτη Μητσοτάκη με 41% όμως, μετά από παγκόσμια κρίση με κορονοιο, πολέμους, πλημυρες, πυρκαγιες και μέσα στη βουλή 3 ακροδεξιά κόμματα ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΛΎΣΗ, ΝΊΚΗ, ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ έχει έναν υπεύθυνο που λέγεται απαράδεκτος προδότης της Ελλάδος και της αριστεράς Αλέξης Τσιπρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ