Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παπατζίκος: «Δείξαμε βελτίωση - Κομβική η φάση του πέναλτι»

Ανάμεικτα συναισθήματα για τον Αντώνη Παπατζίκο, ο οποίος παρά την ήττα είδε την ομάδα του βελτιωμένη. Ο προπονητής της Βέροιας τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του έδειξαν βελτίωση και ότι η φάση του πέναλτι ήταν κομβική. Στην συνέχεια μίλησε για την απουσία του Ντόγου που ήταν πολύ σημαντική και για τις μεταγραφικές εξελίξεις στην ομάδα της Ημαθίας.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός της «Βασίλισσας» στην κάμερα του sportsfan.gr:

5 σχόλια:

  1. Ρε Παπατζίκο από κλαρίνο σε κλαρίνο πας ..τι βελτίωση... είσαι καλά ρε)??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ακουνε τα καρεκλακια και δε σηκωνονται να φυγουν απο το γηπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο στόχος της ομάδας όπως είπαν είναι να σωθεί. Αυτός παραιτήθηκε μετά από τα πρώτα κλαρίνα, δεν δέχτηκαν την παραίτησή του (δεν κατάλαβα, τι δεκτή και όχι δεκτή. Η παραίτηση είναι παραίτηση. Δίνεις διορία ένα μικρό διάστημα για να βρουν άλλον και αποχωρείς). Αδειάζει τα πιτσιρίκια, οι μεγάλοι που είναι χάλια βρίσκονται στο απυρόβλητο και η διοίκηση συνεχίζει με αυτόν τον προπονητή. Δε λέω ότι είναι κακός. Ικανός πάντως να κάνει αυτό που περιμένουν όλοι και με αυτή την ομάδα, δεν είναι όπως φαίνεται. Μπορεί να μην είναι κανείς ικανός με τέτοιο ρόστερ και χωρίς λεφτά όπως είπε και ο ίδιος. Η διοίκηση λοιπόν, πρέπει να καταλάβει ότι κατά το 70% έχει χάσει ήδη τον στόχο της σωτηρίας. Οπότε ή άμεσα να βρεθούν παραπάνω χρήματα για να πάρεις παίκτες έστω τον Γενάρη μπας και (εφόσον κάνεις κανά 2 νίκες), ή φέρνεις άλλον προπονητή μπας και, ή και τα 2. Αν μείνει έτσι όπως είναι η ομάδα, θα χαθεί ο στόχος σε 1-2 αγωνιστικές αν δεν πάρουμε βαθμούς και το κόβω από δύσκολο έως ακατόρθωτο. Μέχρι τα Χριστούγεννα πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 15 βαθμούς για να προκύψει πιθανότητα σωτηρίας και να το κυνηγήσουμε. Διαφορετικά, αντίο ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Γ΄ Εθνική για βοηθός είναι πολύ καλός. Αλλά για πρώτος ως βαθύς γνώστης της Κατηγορίας, μάλλον όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λευκη επιταγη τον εδωσε ο προεδρος. Θα πεσει η ομαδα κι ακομη αυτος θα προπονει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ