Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας θα τιμηθεί στη Βέροια


Την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, που έχει καθιερωθεί να τιμάται κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου, θα τιμηθεί στη Βέροια, με μια εκδήλωση που συνδιοργανώνουν, η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων Ημαθίας, το Κέντρο Υποστήριξης Ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας και ο δήμος Βέροιας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023, στον χώρο δίπλα στο Δημαρχείο Βέροιας, από τις 10:00 έως τις 13:30, όπου θα συμμετέχουν επαγγελματίες ψυχικής υγείας της ΚΜΨΥ και ΣΟΦΨΥ.



1 σχόλιο:

  1. Με επιστημονικοφανείς μεγαλοστομίες, αυτοεπιβραβεύσεις, χειραψίες κ φωτος με τους τοπικούς άρχοντες, άλλη μια φωταγωγημένη παράσταση με ένα παχύ χαλί να κρύβει από κάτω την άβολη, δυσάρεστη αλήθεια. Ερώτηση: Λήπτες κ συγγενείς, μπορούν να παραστούν στην εκδήλωση κ να εκφράσουν ελεύθερα τα παράπονά τους; Οι οικονομικά αδύναμοι πολίτες που αντιμετωπίζουν καθημερινά τον Γολγοθά της ψυχικής νόσου, εναποθέτουν τις ελπίδες τους σε τέτοιους κρατικούς φορείς. Δυστυχώς όμως υπάρχουν σοβαρά κενά. Δεν αφήνω αιχμές πολιτικών αποχρώσεων. Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό κ ευαίσθητο κοινωνικό θέμα που χρήζει της προσοχής όλων μας, αν θέλουμε να πιστεύουμε πως ανήκουμε σε μία πολιτισμένη κ ουσιαστικά υπεύθυνη κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ