Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απίστευτες ουρές στη Μητροπόλεως για τη Γιορτή του Σινεμά με εισιτήριο 2€!


Περίπου 4.000 πέρασαν από τις αίθουσες του ΣΤΑΡ
Η Γιορτή του Σινεμά επέστρεψε για δεύτερη χρονιά και το cinema ΣΤΑΡ συμμετείχε στην πανελλαδική γιορτή του κινηματογράφου με 8 προβολές.

Μόνο για την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, όλες οι προβολές της ημέρας κόστιζαν 2 ευρώ και αυτό που έγινε εντός και εκτός του κινηματογράφου στην Μητροπόλεως ήταν... άνευ προηγουμένου!

Χιλιάδες κόσμου πέρασαν από τις 5 το απόγευμα έως αργά το βράδυ από τις αίθουσες του κινηματογράφου ΣΤΑΡ στο κέντρο της Βέροιας. Χιλιάδες κόσμου που κατέβηκαν στο κέντρο για τις προβολές και γέμισαν και την πόλη... ζωντάνια!

Χαρακτηριστικό ήταν και το γεγονός ότι ακόμα και το πάρκινγκ στο Δημαρχείο ήταν πλήρες το απόγευμα, κάτι που συμβαίνει συνήθως παραμονές Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς κτλ, ενώ η κίνηση των αυτοκινήτων στο κέντρο γινόταν σημειωτόν!


Στο cinema ΣΤΑΡ προβλήθηκαν 8 ταινίες, παιδικές, κοινωνικές, αλλά και θρίλερ, με τις αίθουσες να είναι σε κάθε προβολή γεμάτες. Υπολογίζεται ότι περίπου 4.000 κόσμου περασε μέσα σε λίγες ώρες από τις αίθουσες. 

Ειδικά την ώρα των θρίλερ, οι ουρές που δημιουργήθηκαν έξω από τον σινεμά ήταν άνευ προηγουμένου, που έφταναν μέχρι την Βικέλα!

Δείτε το βίντεο:

7 σχόλια:

  1. Δεν είμαι επιχειρηματίας και δεν ξέρω τι έξοδα έχει κάθε φορά μια προβολή, αλλά δεν θα ήταν καλή ιδέα μια φορά την εβδομαδα να είναι μειωμένο στο μισό το εισιτήριο ώστε να αυξηθούν οι θεατές ; οκτώ ευρώ, ακόμα και έξι, είναι πολλά, ειδικά για οικογένεια ... Το προχθεσινό γεγονός απέδειξε ότι ο κόσμος εξακολουθεί να θέλει να πάει σινεμά, απλά δεν μπορεί ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα αδέσποτα έκαναν παρτυ με την ουρα.... Μας περίμεναν και στο τελείωμα της ταινίας στις 2 το πρωι οπου κυκλοφορούσαν μόνο αυτά και έπεσε πολύ κυνηγητό με πολίτες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη γιορτή του σινεμά εσύ έχεις να σχολιάσεις για τα αδέσποτα! Ότι να ναι ρε φίλε! Θα συμφωνήσω με το παραπάνω σχόλιο του 12.09, θα ήταν καλή ιδέα. Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο! Εκεί που θα πας να πιεις ένα καφέ, πάνε δες μια ωραία ταινία! Μακάρι να γίνει!

      Διαγραφή
    2. Ναι ρε φίλε, αυτο έχω να σχολίασω. Στη γιορτή ήμουν και την τίμησα. Τα αδέσποτα που μας πάνε την πόλη μου 50 χρόνια πίσω μου φταίνε. Ζωολάγνος μας βγήκες; Εγω προτιμώ να είμαι σινεφιλ

      Διαγραφή
    3. Για τα έρμα τα αδέσποτα, να πας να σχολιάσεις και να διεκδικήσεις στο Δήμο. Αν μπορείς να πάρεις κι άλλους μαζί, ακόμα καλύτερα...Εκεί να σε δούμε. Να νοιαστεί και να εφαρμόσει το Νόμο, επιτέλους, παρέχοντας και σε αυτά και σε μας μια καθημερινότητα με ποιότητα, ως οφείλει εδώ και πολλά χρόνια. Ψιλά γράμματα, όμως...Σινεφίλ σου λέει μετά με μηδενική παιδεία πολίτη και ζωόφιλου...

      Διαγραφή
  3. δεκαετία 60-70 θυμίζει η φώτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ