Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ορκίστηκε καθηγητής του ΑΠΘ ο Καρανικόλας

«Ένα όνειρο πολλών ετών έγινε πραγματικότητα»
Ημέρα ορόσημο για τον πρώην Δήμαρχο Νάουσας, Νικόλα Καρανικόλα. Όπως γνωστοποίησε και ο ίδιος με μεγάλη χαρά, χθες ήταν μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα για τον ίδιο, καθώς κατάφερε να κάνει ένα όνειρο πολλών ετών πραγματικότητα. Ο κ. Καρανικόλας ορκίστηκε ως πρωτοβάθμιος καθηγητής του ΑΠΘ.

Όπως λέει ο ίδιος, «Σήμερα ήταν μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα για μένα. Η ορκομωσία μου ως πρωτοβάθμιος καθηγητής του ΑΠΘ, αποτελεί ένα όνειρο πολλών ετών και συνεχούς επιμονής και προσπάθειας. 

Έπειτα από την ομόφωνη απόφαση του εκλεκτορικού σώματος στις αρχές του καλοκαιριού και την έκδοση του ΦΕΚ διορισμού την προηγούμενη Δευτέρα, ολοκληρώθηκε η ορκομωσία μου σήμερα στην αίθουσα της συγκλήτου του ΑΠΘ. Ένα όνειρο πολλών ετών πραγματοποιήθηκε. Συνεχίζουμε...».

4 σχόλια:

  1. Μόλις πήρε την βάγια στο χέρι ο Καρανικόλας έγινε καθηγητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Ούτε αυτός ξεροί την σχολή που θα διδάξει

      Διαγραφή
    2. Ας κανεις πρώτα αυτοκριτική που δε ξέρεις ορθογραφία και πίστεψε με ο καθηγητής πανεπιστημίου μια χαρά ξερει που και τι διδάσκει.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ